Hopp til hovedinnhold
YUMMY MUMMY (JORA FRANTZIS/ATLANTIC/WARNER)

Cardi B fikk sin nye singel lekket, skylder på Nicki Minaj-fans

YUMMY MUMMY (JORA FRANTZIS/ATLANTIC/WARNER)

Den ferske mammaen Cardi B er i MILF-modus på bildene for sin nye singel «Money». Låten som kom i natt, er intet radiofrieri, og vil neppe listet av norske radiostasjoner. Rapperen benytter anledningen til å adressere hatere som mener hun har vannet ut musikken sin for å lage hits.

– I heard that Cardi went pop / yeah, I did go pop.. pop… / that’s me bustin’ they bubble

Cardi er den første rapperen i historien med tre førsteplasser på Billboard Hot 100. (Produsenten av «Money» er J. White, som også gjorde nummer 1-singlene «Bodak Yellow» og «I Like It».) 
 
Nicki Minaj har aldri vært toppet Billboard Hot 100. Noe som ikke har noe å gjøre med saken, bortsett fra at Nicki disser Cardi på det nye albumet til Juice WRLD og Future.  

Vi hadde ørene på stilk da vi lyttet til «Money» for denne saken, og det høres ikke ut som mammaen til Kulture disser Nicki tilbake. Cardi sender dog kanskje en nedlatende hilsen til Nicki:


– Cardi at the tip-top, bitch / kiss the ring and kick rocks, sis
😊

Samtidig som hun muligens skryter av forlovelsesringen til 4 millioner kroner som hun fikk av Offset.


Glem mammaperm; oppfølgeren til debuten
Invasion of Privacy, som kom i april, skal etter planen ut allerede i år.

Hør Cardi Bs nye singel her:

«Money» ble sluppet to dager tidlig fordi den ble lekket. Cardi tok til Insta hvor hun sier at Nicki Minaj-fansen alias Barbz står bak lekkasjen.


– De hevder at de hater meg, men de elsker meg egentlig fordi de er på kontoen min før fansen min. Alt jeg gjør, de er på det før fansen min, og jeg syns det ser tydeligvis ut som kjærlighet.
FORTSETTER NEDENFOR.
 

Nicki Minaj har forøvrig også trøbbel med en annen artist; veteranen Tracy Chapman.
 
Queen-duetten «Sorry», hvor Nicki har med eksen Nas, kom ikke med på albumet fordi Tracy ikke ville klarere bruken av tekst og melodi fra sin 1988-låt «Baby Can I Hold You». 
 
Selv om Nicki aldri ga ut «Sorry» (hun utsatte albumet i en uke mens hun forhandlet med Tracy), spilte Hot 97 den på lufta og radio-rips endte selvfølgelig på nettet. Pengesummen som Tracy ønsker fra rapperen for bruken er ennå ikke kjent.   

Tilbake til Norge: ♫ Sjekk ut debuten til 19 år gamle Snille G

Nyeste saker fra 730.no

Les mer