Hopp til hovedinnhold
Belcalis aka Cardi B stiller i rødt for Jonathan aka Blueface Bleed 'Em aka Famous Cryp (Fifth Amendment/Cash Money West)

Cardi B er grov Thotiana – se video

– It’s so tight, he think he slipped in my butt / I don’t swallow Plan B, I just swallow the nut

Søndag kveld kom «Thotiana Remix» med norgesaktuelle Cardi B, som lever opp til låtens navn. Småbarnsmoren rapper at glufsa er så trang at Offset (?) tror han bommet med bamsen, og sier at hun svelger, men ikke angrepille.

Se videoen til Blueface-langeplagens nyeste versjon nedenfor.

Slippet følger remixen med YG og en uoffisiell remix med Nicki Minaj alias Barbiana. Sistnevnte kom rett etter at versjonen med Cardiana ble annonsert.

Scum Beats har produsert låten, mens den enkle snutten er i regi av Cole Bennett – som prøver seg på Thotiana-dansen på slutten av videoen.

En rødkledd Cardi representerer Bloods, i kontrast til Crips-anknyttede Blueface. Sistnevnte gjester den kommende singelen til G-Eazy, «West Coast», med YG og ALLBLACK. Videoen har også med blant andre Ty Dolla $ign og ferske Yung Pinch.

Bonus-snutt: 22 år gamle blåfjes er allerede på 20. plass på Billboard Hot 100 sin landeplage, og når man nærmer seg toppen av Billboard, renner millionene inn. Blueface filmer seg selv i førsteklasse på et fly sammen med nye kaukasiske venner:

Se intervju med den nye Cash Money-artisten Blueface her

Les mer