Hopp til hovedinnhold
:(

Cardi B avlyser Norge og Roskilde


Halvannet døgn etter at hun bekreftet graviditeten avlyser nå Cardi B sommerens konserter. Fødsel er jo gyldig fravær så det holder, så vi er ikke veldig skuffet. (men litt.)

Det vil si at festivaler som Palmesus i Kristiansand og den norske DK-favoritten Roskilde nå jobber på spreng for å finne en verdig erstatter. Lykke til <3

«Bodak Yellow»-stjernen og «samboeren» Offset har nektet. Bronx-jenta har selv svart «nei, jeg har bare blitt tjukk» på kommentarer fra folk som spør om hun er gravid. 

 
Men under helgens iHeart Radio Awards (bildet ovenfor) dekket alle antrekkene hennes til magen.  
 
Det angivelige svangerskapet kommer relativt ubeleilig, da 25 år gamle Belcalis «Cardi» Almanzar er midt i innspillingen av sitt første album for Atlantic/Warner, samt at hun i sommer har booket en haug av konserter over hele verdenen for 100-150 000 dollar per stykk.  

 

 
Cardi alias røde Bardi (fordi Bloods), som allerede snart bikker 20 mill hos Instagram, skal også være support for Bruno Mars. Sistnevntes turné er dog i september, noe som gir rapperen to måneders mammaperm før hun reiser jorden rundt med babyen.  

Men konserten hennes på Palmesus sammen med Offset og resten av Migos er første helgen i juli. Altså samme måned som hun angivelig skal føde. Eventuelt kan hun kombinere showet i Norge med fødsel på Sørlandet sykehus i Kristiansand.

 
Fra før av har Offset barn med tre andre kvinner 🙂
 
I neste måned skal Cardi B etter planen opptre på den gigantiske California-festivalen Coachella, hvor også fire norske artister spiller.

Apropos gravide artister og konserter + inspo for Cardi:


#aldriglem at M.I.A. ikke bare stilte/spilte 9 måneder gravid på Grammy-scenen i 2008 med Jay-Z, Kanye West, Lil Wayne og T.I. og fremførte «Swagga Like Us». M.I.A. gjorde det på dagen hun hadde termin. Opptredenen var på en søndag. På mandag dro hun på sykehuset, for så å føde natt til onsdag:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer