Hopp til hovedinnhold
Camila Cabello går hardt ut mot paparazzi etter bikinibilder på stranden
Camila Cabello tar til Instagram (Instagram/camila_cabello)

Camila Cabello går hardt ut mot paparazzi etter bikinibilder på stranden

Camila Cabello holder ikke tilbake.

De største kjendisene har for lengst blitt vant til at nærmest alt de gjør utenfor husets vegger blir dokumentert. Det er derfor ikke overraskende at mange får nok fra tid til annen. Camila tilbrakte helgen på stranden i Miami, men det ble ikke fullt så hyggelig når paparazzi-fotografer tok bilder av henne i bikini. Igjen. 

25-åringen postet i etterkant en lang tekst på Instagram der hun går hardt ut mot paparazzi-kulturen og dagens kroppsideal.

Dette gjør Camila Cabello samtidig som hun lanserer sitt nye album Familia.

Camila deler en sterk tekst på Instagram (Instagram/camila_cabello)

Camila forteller blant annet at hun strammet magen så mye at det gjorde vondt.

I en lang tekst beskriver hun detaljert hvordan det føles at paparazzi stadig dukker opp for å fotografere henne.

Les vår oversettelse:

Hver gang jeg drar til denne strandklubben i Miami blir jeg tatt bilder av. På en eller annen måte når jeg sjekker inn, vet paparazziene det og får meg i bikini. Hver gang har jeg følt meg super-sårbar og uforberedt. Jeg har hatt på meg bikinier som var for små uten å tenke over hvordan jeg ser ut. Så har jeg sett bilder på nett og kommentarer og blitt så opprørt.

Jeg minnet meg selv på at når det påvirket selvtilliten tenkte jeg kulturens tanker og ikke mine egne. En kultur som har blitt så vant til et bilde av hvordan en «sunn» kvinnekropp ser ut, som ikke gjelder for mange kvinner. Photoshop, begrenset spising, overtrening, og vinkler som får kroppen vår til å se annerledes ut enn sånn den ser ut i øyeblikket og i sin naturlige form. Når vi trekker pusten dypt, når vi spiser et måltid, når vi lar bølgene slå rundt oss. Jeg minner meg selv på dette. Hører på podcaster om intuitiv spising, følger kvinner som aksepterer cellulittene sine, strekkmerkene, magene, oppblåsthet og vektsvingninger… og fortsatt.

 
 
 
 
 
Se dette innlegget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et innlegg delt av ♡ana (@celebritystreetstyledaily)

Camila skriver videre at det er noe av det verste hun har opplevd på stranden.

Jeg er en singel kvinne i 20-årene midt i massevis av promo. Jeg vil føle at jeg ser «bra» ut. I dag kjøpte jeg en ny bikini, en hel søt outfit, tok på lipgloss, og spiste ikke noe tungt før jeg skulle bade fordi jeg visste at det kom til å bli en photoshoot. Jeg strammet magen så mye at det gjorde vondt. Og jeg pustet ikke og smilte så vidt og var så bevisst på hvor paparazziene var hele tiden at jeg ikke klarte å gi slipp og slappe av og gjøre det vi er ment å gjøre når vi er ute i naturen.

Jeg prøvde å late som om de ikke var der. Men jeg klarte det ikke og holdt pusten fra solstolen til havet. Jeg så på en gjeng med småbarn som lo av spenning når bølgene slo dem over ende. Ingen solbriller, ingen smykker, ingen selvbevissthet, bare uskyldigheten av barn. Som er den følelsen jeg alltid har gått til naturen for. Jeg visste at jeg så «bra» ut på bildene og tenkte at det kom til å føles gjennomført og likevel har jeg aldri hatt en verre opplevelse på stranden. Og jeg følte tomheten og tristheten av kulturen vår sine tanker som ble mine tanker.

25-åringen forteller at hun fortsatt ikke er på et sted hvor hun ikke bryr seg.

Jeg vil snakke om dette fordi vi ser bilder av kvinner og hyller dem for å se bra ut, for å se sterke og «sunne» ut. Men hva er sunt hvis du er så fiksert på hvordan kroppen din ser ut at din mentale helse lider og du ikke kan nyte livet ditt? Hvem prøver jeg å se attraktiv ut for og er jeg i det hele tatt attraktiv for meg selv hvis jeg ikke kan slippe meg løs og slappe av og ha det gøy og være leken en vakker dag på stranden?

Jeg er fortsatt ikke på det punktet hvor jeg ikke bryr meg. Intellektuelt vet jeg at hvordan jeg ser ut ikke bestemmer hvor sunn, glad eller sexy jeg er. Emosjonelt er meldingene jeg får fra verden så høylytte i mitt eget hode. Ironisk er all terapien, alt det indre arbeidet, for å prøve å komme tilbake til og føle meg som syv år gamle meg på stranden. Jeg sørger over henne i dag. Glad, tullete, pustende, late som å være en havfrue, FRI.

Ps jeg løp til bassengområdet hvor de forhåpentligvis ikke kunne ta meg, men de gjemmer seg bokstavelig talt i buskene noen ganger. Jeg er utslitt lol.

Camila Cabello Olivia Rodrigo cover

Camila Cabello (Frazer Harrison/FilmMagic)

Flere kjendiser viser støtte til Camila Cabello i kommentarfeltet under Instagram-innlegget.

«Jeg føler med deg og sender all kjærlighet og positive vibber din vei ❤️❤️» skriver Emily in Paris-skuespiler Lily Collins.

«Dette fikk meg til å gråte. Takk for at du skriver dette, så viktig for folk å høre. Du er vakker på innsiden og ut» skriver Paris Hilton.

«Damn, så godt sagt» kommenterer Bella Thorne helt enkelt.

Selena Gomez har ikke vært på nettet på 4 år: – Det forandret livet mitt fullstendig

Nyeste saker fra 730.no

Les mer