Hopp til hovedinnhold
FARVEL TØRSTE VAGINAPRINS (SHOWTIME)

Californication kanselleres

FARVEL TØRSTE VAGINAPRINS (SHOWTIME)

Selv om sesong 6 ble den mest sette runden av Californication: Showtime bekrefter nå at de setter kroken på døren for David Duchovny-suksessen til Tom Kapinos etter neste sesong, som starter i april.

– Den unike blandingen av lyrisk stil og umåtelighet har gjort Californication til en av våre mest innovative og originale serier, sier Showtime-sjef David Nevins i en pressemelding.

– Vi kommer alltid til å stå i gjeld til (produsent/skaper) Tom Kapinos for å ha ledet det kreative ved denne uforglemmelige komedien, og til David Duchovny for å ha fått oss til å heie på en kompromissløs hedonist som Hank Moody.

Kanalen oppgir ingen årsak til at serien legges ned, men forsikrer seerne at det siste kapittel er nøye planlagt.

David Duchovny har siden 2007 spilt den trøblete, alkoholiserte, crusty skribenten Hank Moody, med en umettelig appetitt på unge gladjenter, som han pussig nok har ekstremt draget på. (Komedie.) Serien har fått fem Emmy-nominasjoner og gikk David en Golden Globe for beste skuespiller.

Sesong 7 byr på nye Californication-fjes som Heather Graham (Boogie Nights, Twin Peaks), Michael Imperioli (The Sopranos), svenske Mercedes Masöhn (666 Park Avenue), Mary Lynn Rajskub (24) og Oliver Cooper (Project X).


Trist fun fact: Året etter at Californication måtte
Duchovny på sexrehab

Nyeste saker fra 730.no

Les mer