Caitlyn Jenner: – Jeg har ikke snakket med Khloé Kardashian på 5-6 år

30. nov 2019 kl. 02:21

Caitlyn Jenner på Face Forward Gala i september 2019 i Los Angeles, Khloé Kardashian på Pretty Little Thing-fest i february 2019 i Los Angeles (Matt Winkelmeyer/Getty, Gabriel Olsen/Getty)

For nord-amerikanske familier er thanksgiving en større høytid enn julaften.

Caitlyn Jenner tenkte kanskje ikke på høsttakkefesten hjemme i USA da hun sa ja til å delta i den australske versjonen av I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!.

Mens Cait reflekterer over sitt fravær, bekrefter hun ryktene om at hun og datteren Khloé Kardashian ikke kommer overens.

I snutten nedenfor sier 70-åringen at «hun burde ha vært hjemme».

– Begge sidene av familien min, Kardashian-siden og Jenner-siden, har alle sine passende middager nå. Jeg tror det er den første gangen jeg ikke har vært der… Ja, det er trist å ikke være der.

Caitlyn Jenner i I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! (ITV)

Caitlyn forteller at sønnen Brandon Jenner var det første hun fortalte om overgangen fra mann til kvinne.

– Han sa til meg, sier Cait.

– «Pappa, jeg har alltid vært så stolt over å være sønnen din. Men jeg har aldri vært mer stolt over deg enn akkurat nå.»

Underveis var det dog ikke god tone med alle barna.

– Av en eller annen grunn var Khloé forbanna på et eller annet i løpet av gjennom hele prosessen. For å være ærlig er det 5-6 år siden og jeg har virkelig ikke snakket med henne siden.

Se innslaget fra ITV her:

Caitlyn giftet seg med Khloés mor Kris Jenner i 1991 og var stefaren for hun, Kim og Rob i mer enn 20 år.

For offentligheten var Caitlyn Jenner kjent som Bruce Jenner frem til juni 2015. Året før gjorde Kris og Cait det slutt.

Khloé har i etterkant sagt at hun er skuffet over måten faren behandlet Kris i selvbiografien The Secrets of My Life. I boken skriver Cait at Kris viste at ektemannen hennes var en transperson mens de var sammen.

Det ser ut som en del av familien hadde det hyggelig på thanksgiving, med mat, drikke og en dukkert.

Her er bilder fra Kris, Kylie og Kendall Jenner:

Fun fact: Caitlyn var med i amerikanske I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! allerede i 2003.

Da som den tidligere friidrettstjernen Bruce Jenner. (Han vant gullmedalje i OL i 1976.)

PS: Når kommer den norske versjonen av survival-realityserien?  Vi gleder oss til å se hvilke stjerner de får med i Hjelp, jeg er kjendis… få meg ut herfra! sesong 1.

Den danske versjonen heter Jeg er en celebrity… få mig væk herfra!, mens svenskene kaller serien Kändisdjungeln. England-varianten av I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! er nå i sesong 19.

Mer Khloé Kardashian:

Denne historien var IKKE med i Keeping Up with the Kardashians