Hopp til hovedinnhold
NORSKE FLINKISER UNITE: KYGO, COUCHERON OG HALVE LEMAITRE #SQUADGOALS (LISA BJORHEIM)

by:Larm-boost del 2

NORSKE FLINKISER UNITE: KYGO, COUCHERON OG HALVE LEMAITRE #SQUADGOALS (LISA BJORHEIM)

Dag to med festival alias den velkjente kneiken å komme seg over: Klarer man den kan man klarer man alt. Viktig å starte med øl så tidlig som mulig! Vi var dog ikke veldig fyllesyk, bare litt stressa. Koste oss likevel glugg. (Mye takket være Kygo som kalte seg selv Kygolini.) 

Veronica Maggio-venninnen Maja Francis viste frem sin «fantasy pop» på Rockefeller. Vanvittig talentfull dame som lett kan bli stjerne.

Bergenserne i Hester V75 var en av fredagens beste overraskelser. Rapperne spilte på by:Larm i fjor også, men var 500 % mer i støtet i år. (Edit: lol @ oss. De opptrådte ikke på by:Larm, men under Øyas klubbdag på Tilt samme år.) For noen fine og sjarmerende folk! Som en miks av Yoguttene og A-Laget på sitt minst grove, men likevel med noe helt eget. Både corny og smarte tekster i en catchy mix. Guttene kan bli svære, se dem i Red Bull-teltet midnatt!


(LISA BJORHEIM)

Dagny var en av kveldens høydepunkter, men fordi vi er helt idiot gikk vi til feil venue. Da vi endelig troppet opp i Drømmeteltet var det så stappfullt at våre 160 centimeter lange kropper ikke hadde sjangs til å se noe som helst. Men det hørtes flott ut, gitt!

De kred-godkjente flinkisene i Great News beviste at de er aller best live da de fredag varmet Oslo-folket på Uhørt. Trioen fra Bergen har bare holdt på i et knapt år, men er noe av det beste innen den diffuse sjangeren «indie» på veldig lenge. Retro-rocken er på ingen måte død.

Danielle fra Kildaphew var som vanlig kveldens stiligste da hun opptrådte med sin tilbakelente rap på John Dee. Og herregud, Oslo-jentas sangstemme er selvfølgelig ultradigg den også.

 
(LISA BJORHEIM)
 

Den svenske duoen Rebecca & Fiona var klink kokos på Sentrum Scene. Jentene fremstår først og fremst et visuelt show, kledd i 30 cm høye Buffalo-sko (ja, seriøst) og en magetopp og miniskjørt-kombo som gir flashbacks til Spice Girls, Aqua og Barbiedukker. Selvfølgelig kysset de også på scenen, mellom undergrunn-bangers som «Sayonara» og «Bullets». Se opp for intervju hos 730 senere.

 
SONNY ALVEFAR (LISA BJORHEIM)

Bergenseren Sondre Alvestad alias Sonny Alven hoppet inn som erstatning på Verkstedet, og sørget for at køen var et titalls meter lang utenfor. Blant de heldige som fikk det med seg var blant andre Kygo, Astrid Smeplass, Lemaitre og Coucheron – på samme bord.

Svenske Nano sjarmerte drømmeteltet i senk etter midnatt. Herregud, for en røst han har! Talent på ekte.

Oslo-duoen Skinny Days avsluttet fredagen med et fyrverkeri av en konsert. Fy faen så flinke de er. Klassiske norske «bakmenn» som nå satser på eget prosjekt, og med noen latterlig deilige drop i nesten hver låt. Pop blandet med EDM på en måte du aldri har hørt før. Se dem klokken 23 på Internasjonalen i kveld, vi lover at du ikke vil angre.

Her er over 40 bilder via verdens besteste 730-fotograf Lisa Bjorheim <3:

dePresno imponerte nok engang 👏

Abra og Father <3

Flinke Farida 🙏

Søtnosen/flinkisen Bendik fra Bergen 😍

 

Britiske Gaika med sin mørke hip-hop på Red Bull-scenen

Tromsøværing Dagny med sin kompanjong tamburinen  

Kid Astray hygget seg på Dagny-konsert

Svenske Rebecca & Fiona i Buffalo-sko de har designet selv

Verdens største R&F-fan

Dritsøte Abra drepte Red Bull-teltet

Google-vennlig artistnavn: Father

🌴 Tropeprinsen i egen person 🌴

💜 HODO 💜

Galvan Mehidi 

Money Plaha fra Universal 

🔥🔥🔥

Tayla Parx og Hodo 💅


Se også: by:Larm-boost del 1

Nyeste saker fra 730.no

Les mer