Hopp til hovedinnhold
LESLIE TAY (HÅVARD JØRSTAD)

by:Larm-boost del 1

LESLIE TAY (HÅVARD JØRSTAD)


Vinterens vakreste eventyr har startet! Det er ingenting som er så fint som kombinasjonen av konserter i umiddelbar nærhet av hverandre, samt ølsalg absolutt overalt.

Plusspoeng til de som har laget årets app: Den lille lyspæren som viser om det er folksomt på en venue eller ikke, er en gave fra oven. Litt usikker på om denne funksjonen var i fjor også, men likevel et flott stykke teknologi. <3


CEZ 4 PREZ (SOLFRID SKARET)

by:Larm startet på onsdag med kickoff på Vulkan, og det var stappfulle lokaler og lange køer. Alle med festivalpass, som ikke deltok på VidAwards, vendte snuten i retning Telthusbakken for å få med seg blant annet Cezinando, Oscar Blesson og Lovespeake. Det var en klam affære (kroppslig, altså), men kos! Fin begynnelse på fin uke.

Torsdag begynte bransjefestivalen på ekte, og på Youngstorget var det nesten 17. mai-tilstander, spesielt på Rockefeller. Selv om det var iskaldt, snødde, regnet, og flertallet med hangover fra dagen før.


(SOLFRID SKARET)


Etter koselige sammenkomster hos de store musikkselskapene (hei #pølsefest og #tacolarm!) lusket vi oss ned i Drømmeteltet for å se danske Mads Langer. Singer/songwriteren var flink, og vi likte spesielt da han spilte den ene låten vi kan. («3 AM».)


ARY sang for et virkelig stapppppfullt Rockefeller, og mor svaiet på scenen i et helt hvitt antrekk og tok highnotes lett som ingenting. #superstjernealarm

 
NILS BECH ALIAS TEATRALSK FYR MED TØFF BEKLEDNING (HÅVARD JØRSTAD)

I RedBull-teltet rocket Nils Bech høye hæler og et langt rødt skjerf, som han aktivt brukte for dramatisk effekt. Han danset som om ingen så på, og byttet mellom å lage stilige formasjoner, og å sitte på en gigantisk medbragt rekvisitt.


BJARTE DEPRESNO (SOLFRID SKARET)


Da vi omsider kom til Sentrum Scene for å høre på dePresno ble vi møtt med et trist syn. Det var ikke fylt til randen med folk???? Selvsagt var det langt fra tomt i lokalet, men det var absolutt plass til flere. Uansett… Bjarte serverte singer/songwriter-realness, og viste at han på ekte er dritflink. Søtnosen fra Bergen pratet litt mellom låtene, og avsluttet med nydelige «Forever».

Her er første dose med bilder fra by:Larm, tatt av vår flinkis-praktikant Solfrid Skaret <3:

Urørt-finalist Léonne 

Urørt-finalist Over the Trees 

Amerikanske Whitney 

CEZ 4 PREZ 

Oscar Blesson med Tommy Tee 

Sandvika-gjengen i Lovespeake 

Virgin Suicide 

Urørt-finalist Whales & This Lake

Albin Lee Meldau (UK)

Den danske flinkisen Mads Langer (sjekk ut låten «3 AM»!)

Bjarte dePresno fra Bergen var en av kveldens aller beste 

Siste rest av bildene er tatt av 730s superfotograf Håvard Jørstad på Red Bull-scenen:

Over: Leslie Tay 

Roskilde-aktuelle Smerz 

Nils Bech med produsent Drippin’

Hi Tom 

Yogutten Linni 

Danske Kenton Slash Demon 

Malmøs egen Leslie Tay 

P for produktplassering 

Linni <3 

Supersjarmis (og supersvenske) Madi Banja

#RIPPAULWALKER 


Se også: 10 artister du må se under by:Larm 2016

Nyeste saker fra 730.no

Les mer