Hopp til hovedinnhold
Sei Selina (Fredrik Fernando Austad)

13 by:Larm-artister anbefaler andre by:Larm-artister

Årets beste tid er her. Rettere sagt: Festivalsesongen er igang.

Vi elsker festivalsommer, men vi trenger ikke sommeren helt ennå, for først skal vi kose oss gjennom et av årets musikkhøydepunkter – by:Larm.

Festivalen hvor mange nye artister får boltre seg rundt omkring på Oslos konsertscener, og hvor publikum får oppdage nye favoritter.

Vi har allerede noen vi gleder oss til å se, men til hjelp for både oss og dere, har vi spurt noen av de som skal spille i år hvem de vil se, og hva vi kan forvente av deres egne konserter.

Blant de artistene vi har snakket med, finner vi stjerneskuddet, og nå hele Norges, Isah, månedens urørt Sei Selina, KAMARA, som slapp debutsingel via Sony (!) på fredag, og dansegarantistene Ka2.

Vær så god!

Sei Selina

(GR:OW)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Det er såå mange folk jeg gleder meg til å se! Zee, Kamara, Musti, Jacob Ogawa, Isah, Hedda Mae, Dutty… I CAN GO ON.

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Om du vil ha rom for å føle, puste, danse og kjenne på hjerterytmen, så er du hjertelig velkommen til konserten. Jeg åpner skriveboken min og vil ta deg med på noen simple, ærlige og varme 30 minutter.

 

Safario

(privat)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Fire lineup. Jeg tenker å se Daniel Obede, Okay Kaya, Boy Pablo, Pasha x Coucheron, Jelassi, mange flere. Jeg må sjekke ut noen nye artister også!

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Spiller nesten bare nye sanger, som kommer ut om ikke så lenge. Tror det blir gøy haha, jeg gleder meg 🦷🦷🦷

 

Kapteinen

(Stian Werme)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Jeg vil se Cashemere Cat, Daufødt, Musti og Natnael. Skulle ønske jeg kunne stått i salen og sett meg sjøl 🙁

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Fordi min konsert kommer til å gi deg så mye energi på en ellers hektisk helg med kjempemasse konserter som du må løpe mellom. Pust ut i 30 min hos meg og bare kos deg som om verden sto stille.

 

SKAAR

(Instagram/skaarofficial)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Kamara, Red moon, Ka2 og Sei Selina! Og mange flere!

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Fordi jeg vil unngå en tom venue og at kvelden ender med at jeg gråter meg i søvn 🙂 Pluss at jeg kan garantere god stemning! Så kom på konserten min om du leter etter god S og ikke vil at jeg skal gråte 🙂

 

Isah

(Instagram/lilleisah)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Sei Selina og Zee.

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Jeg tror det blir spesielt! Blir min første konsert der jeg får drøyd ting til maks, når det kommer til scenen og størrelsen på rommet. Jeg har spilt på Sentrum Scene før, men ikke mitt eget show. Så tror dette blir ekstremt, og en liten overraskelse som icing on the cake.

 

KAMARA

(Jakob Østringen)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Det er så mange artister jeg vil få med meg! Isah, Sei Selina, B-Boy Myhre, Dutty Dior, Hedda Mae, Mapei, Musti, SKAAR, Zupermaria, L:U:N:A og ZEE! Jeg vil også bli flinkere til å få med meg artister jeg ikke har hørt om før, gå skikkelig gjennom programmet, så det er et mål under by:Larm.

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Folk burde få med seg begge konsertene mine om de liker å danse og vil leve sitt beste liv.

 

B-Boy Myhre

(Instagram/bboymyhre)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Jeg er veldig keen på å se Natnael, har ventet på debuten hans lenge! Ellers hadde det vært fett å få med seg Jelassi, Death Throne, Isah, Dutty Dior og Emil Stabil.

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Jeg stiller med folkeskikk, en folkelig tone, og vil spille folkekjære slagere – OBS! også nye – med folk. Satser på et folkehav, eller et skamdumt oppmøte som det heter på folkemunne! Det blir en folkefest uten fucking like loool lesss gettit folkens!

Musti

(Instagram/ugbadmusti)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Har faktisk ikke sett så mye på lineup-en ennå, men tenker å se Imenella, Jelassi, Natnael og Kapteinen seff <3

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Det er jo den første konserten siden albumet kom ut, så det ska bli ekstra gøy å spille det live!

 

Daniel Obede

(Instagram/danielobede)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Jeg vil prøve å få med meg noe hip-hop og R&B fra den norske musikkscenen, og se hvordan de skiller seg ut fra meg og andre som opptrer på norsk. I framtiden vil jeg definitivt se mer Oslo-talent. Det er definitivt oss nykommere fra hovedstaden som kommer til å sette et stort preg på scenen.

Hvorfor burde folk få meg seg din konsert?

– Kort sagt fordi jeg er unik. Jeg vil si jeg skiller meg fra alle de andre norskspråklige artistene med tanke på tekst, energi og versatilitet. Jeg syns jeg er et fint avbrekk av mye av det tradisjonelle innenfor norsk musikk.

 

Zupermaria

(Instagram/zupermaria)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Augustine, KAMARA, Ka2 og Emil Stabil.

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Folk bør se meg fordi jeg har et helt nytt show, og vi har brukt mye tid på det. Lover tårer, blod og svette! Pluss at klærne mine er laget kun for by:Larm!

 

Ka2

(Instagram/hvemfaenerka2)

Hvem vil dere se på by:Larm?

– Zupermaria, St. Valentine og Augustine ❤

Hvorfor burde folk få med seg deres konsert?

– Vi skal ta publikummet med på en heftig reise ut i rommet, inn i en annen dimensjon. Trippete visuals, slengbukser og discolys. Med god hjelp fra KAKKMADDAFAKKA sin trommis – van der pas – han spiller jæla raskt og tight. Så da blir det garantert fest, dans og brede smil med tallerkenpupiller.

 

L.U:N.A

(Instagram/lunaoffisiell)

Hvem vil du se på by:Larm?

– Jeg gleder meg til å se Kapteinen, Dutty og KAMARA! Det blir schtemning 🙂

Hvorfor burde folk få med seg din konsert?

– Vi skal spille to forskjellige «konserter». En på Jakobs Kirke som jeg er veldig spent på. Kirken fanger akkurat den viben vi har på vår nye EP, som skal ut i 2020. Det blir et innblikk inne i våre tanker og univers! Og noen sanger fra EP-en! Så spiller vi på Parkteateret, der blir det en god blanding mellom en fest og selvfølgelig noen av våre fine rolige sanger.

 

VIKING_DEATH_TRAP.EXE

(Instagram/viking_death_trap.exe)

(Vi tok oss ikke friheten til å ta bort capslock og dialekt og alt her. Dere får det ordrett slik som de skrev til oss, for ultimat opplevelse.)

Hvem vil dere se på by:Larm?

– KONVENT! EKTE_KNULLEMUSIKK. SUSPEKT! BOLLELANDS_BÆDSTE_RAPPERA_SIA_KIM_JONG_UN_LARSEN_OG_MC_POVL_DISSING. GHLOW FOR_FAEN!

Hvorfor burde folk få med seg deres konsert?

– DEM_BØR_IKKJE. NA_GALSKAPEN_VI_KJÆM_T_Å_DRYLE_I_TRYNET_PÅ_FOLK_EKKJE_FOR_SA_PK_SNOWFLAKEFITTAN.

– E_DU_IKKJE_DOWN_M_SJØLSKADING, DRUGS, HARDSEX_ELLER_JESUS_SÅ_HELL_DU_DE_T_FAEN_UNNA_KONSERTEN_VÅR. SJÅ_HELLER_KA2, GRIN, _OG_GÅ_HJEM_T_KJÆRESTN_DIN_FØR_D_BLIR_MØRKT.

Se også:

Her er de beste norske musikkslippene akkurat NU! 🇳🇴

Nyeste saker fra 730.no

Les mer