by:Larm 2021 flyttes – her er den nye datoen!

23. okt 2020 kl. 11:25

Billie Eilish var bare 16 år da hun spilte på 730-scenen på by:Larm 2018 (Alvin Santos for 730)

by:Larm 2021 blir mye senere enn planlagt.

Festivalen skulle egentlig gått av stabelen på en rekke scener i Oslo 4.-6. mars 2021, men for få minutter siden bekreftet arrangørene at neste års konserter utsettes med et halvt år.

Neste år blir det dermed by:Larm på høsten i stedet for vinteren.

by:Larm bekrefter via en pressemelding at endringen skjer på grunn av usikkerheter knyttet til pandemien 

2021 nærmer seg, og vi så fram mot den 24. vinteren med by:Larm i kalenderen – det sentrale samlingspunktet for norsk og nordisk musikkbransje. Det skulle være vinterens høydepunkt. Men vi ser også at smittesituasjonen i landet – og særlig Oslo – fortsatt er ustabil, og vi har derfor ikke noe annet valg enn å utsette 2021-utgaven av by:Larm til høsten.

Vi gledet oss stort til en festivalhelg som yret med musikk for landets musikkelskere, og sårt tiltrengt faglig påfyll for en bransje i krise. Samtidig innså vi mer og mer at det ville bli umulig å lage by.Larm i mars uten å gå på akkord med kjernen i hva festivalen skal være: en møteplass fylt med musikkglede og kunnskap.  

Å utsette er en tung avgjørelse å ta, men det er likevel den riktige avgjørelsen å ta. Vi tror, og håper, at et by:Larm på høsten 2021 vil være en mer fullverdig opplevelse og ha mye mer å tilby musikkbransjen. 

Vi rykker nå tilbake til start i planleggingen og setter i gang med å lage møteplassen by:Larm 30. september til 2. oktober 2021!

Krysser fingrene for at festivalen kan gå noenlunde normalt i september og oktober 2021! 

Throwback til Billie Eilish på 730-scenen på by:Larm @ Sentrum Scene i 2018:

View this post on Instagram

#BillieEilish (16) x «Hotline Bling» og «Bellyache» ❤️ Se mye mer fra #bylarm @ stories! @wherearetheavocados

A post shared by 730.no (@730no) on

Se også: Norsk roman blir HBO-serie