Hopp til hovedinnhold

Burde Rihannas eks droppet CNN?

Før Chris Brown satte seg ned med Larry King hadde han angivelig ikke fått vite spørsmålene på forhånd, men sangeren og hans team hadde en god ide om hva CNN-veteranen kom til å spørre om. Dermed kunne de trene i forkant.

Under intervjuet, som ble sendt onsdag kveld, stilte Chris iført to store diamanter i ørene, en lyseblå v-genser, hvit skjorte og lyseblå sløyfe, med sin advokat og sin mor ved sin side.

For å bli tilgitt for volden mot eksen Rihanna, må 20-åringen gjøre en god figur i media, men basert på kommentarer på nettet føler mange at han ikke virket godt nok forberedt, var uartikulert (han sa ofte «wow») og ikke viste genuin anger. Til tross for at Chris forteller at episoden er noe det verste han har vært gjennom i livet, og at han hver dag rister på hodet over det han gjorde.

På spørsmål om han har tenkt på årsaken til at han ble voldelig, svarer Virginia-gutten at han ikke vet, men at det i «kjærlighetsforhold er sjanser for at man mister besinnelsen».

Chris Brown har vokst opp med vold i hjemmet, og moren begynner å gråte når hun blir spurt om dette. Moren hevder forøvrig at hun og Rihanna fortsatt har et bra forhold. og at Rihanna kaller henne «mom».

Grafitti er navnet på Chris kommende «comebackalbum». Den unnskyldende låten «Changed Man», som lekket i forrige måned, er ifølge Sony ikke den første singelen.Nyeste saker fra 730.no

Les mer