Hopp til hovedinnhold

Bruno Mars er utelåst fra himmelen

YUMMY? (ATLANTIC/ELEKTRA)

Ganske nøyaktig to år har gått siden Bruno Mars brakdebuterte med superalbumet Doo-Wops & Hooligans. Singlene «Grenade» og «Just the Way You Are» ble enorme hits for den Honolulu-fødte sangfuglen, og sistnevnte godlåt vant ham også en Grammy for Best Male Pop Vocal Performance.

I dag droppet førstesingel ut fra oppfølgersettet Unorthodox Jukebox, som etter planen er i butikkhyllene/på iTunes og Spotify 11. desember. Bruno forteller til Billboard:

– Andreskiva mi blir som mitt første album, variert og sjangerløst. Jeg hører på mye forskjellig musikk, og jeg vil fortsette å ha den samme kreative friheten som jeg alltid har hatt. Jeg vil komme i studio om morgenen og si ‘i dag vil jeg lage en R&B-låt’, eller en funklåt eller en rockelåt. Dette albumet symboliserer friheten min som låtskriver.

Ferske «Locked Out of Heaven» er produsert av 730-kompis og megaflinkis Mark Ronson, i samarbeid med Kanyes sjukt dyktige produsent-BFF Jeff Bhasker. Og stjeler skamløst fra Sting og The Police, vel? Flott lell:

Har peil? Noen av hitsa Bruno og kompisen Phil Smeeze (alias The Smeezingtons) har co-skrevet for andre artister:
 
Cee Lo Green «Fuck You!» 
Travie McCoy «Billionaire»
B.O.B. «Nothin’ On You» (#1 i USA)
Flo Rida feat. Ke$ha «Right Round» (#1 i USA)
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer