Hopp til hovedinnhold

Brukte fem år på å få fjeset til Justin Bieber

GRATTIS! (CLOSER)

 


Uansett hvor hardcore Belieber du tror du er, så har du ingenting på britiske Toby Sheldon.


 
Den litt over gjennomsnittet besatte 33-åringen har nemlig brukt de siste fem årene av livet sitt på en rekke plastiske operasjoner for å få Justin Biebers fjes, skriver det britiske tabloidmagasinet Closer. Toby, som også jobber som låtskriver i Los Angeles (<3), har investert bortimot 600.000 kroner på å forvandle seg om til den 19 år gamle kanadiske popstjernen.

Fortsetter under.

 

– Det er Justins smil som gir ham det ungdommelige utseendet, forklarer briten til magasinet.
 
Tobys forrige runde under kniven var i juli, hvor han undergikk den kontroversielle kirurgiprosedyren kjent som «smile surgery». 
 
Justin Toby – før og etter:

– Etter at jeg opererte øyelokkene var jeg til sengs i én uke. Men det tok meg over én måned å komme meg etter smilekirurgien.
 
Verdt pengene? Den lidenskapelige Belieberen mener så:
 


– Vennene mine roser meg opp i skyene nå. De kaller meg til og med for Toby Bieber. 


 

Les mer