Hopp til hovedinnhold
(Instagram/neymarjr)

Brudd for Neymar Jr og Bruna Biancardi

Neymar Jr skal angivelig ha vært utro mot sin gravide kjæreste.

Oppdatert 28. november: Neymar og Bruna slår opp etter at førstnevnte tryglet om nudes fra en annen kvinne på nett.

Neymar meldte overgang til den saudiarabiske ligaen og Al Hilal for en monsterlønn i august. 

 

Denne tråden er angivelig Neymar som ber om nudes fra en brasiliansk OF-stjerne.

(Instagram/neymarjr)

(Instagram/neymarjr)

Fotballstjernen fikk sin første datter med Bruna for et par uker siden. 

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Nå tar fotballstjernen til Instagram for å beklage seg overfor kjæresten og familien.

Tidligere denne måneden begynte rykter å florere om at Neymar Jr hadde vært utro mot sin gravide kjæreste Bruna Biancardi. I sammen tidsrom hevder brasilianske tidsskrift at Bruna og Neymar har en ordning som tillater fotballstjernen å ha flere partnere samtidig så lenge det forblir hemmelig.

«Bru(na), jeg har allerede bedt deg om å tilgi meg for mine feil, for den unødvendige eksponeringen, men jeg føler meg forpliktet til å offentlig bekrefte dette. Hvis en privat sak blir offentlig må unnskyldningen være offentlig», skriver PSG-spilleren.

Tidligere i år meddelte det lykkelige paret at de venter sitt første barn i oktober. 

Instagram/Neymarjr

Neymar (født i 92) nevner imidlertid ingenting om utroskap i innlegget. Fotballstjernen skriver at dersom private saker blir offentliggjort så må følgende unnskyldninger også være offentlig.

Riktignok spekulerer fansen at dette handler om en klumsete affære.

 

Foruten kroniske skader og uvane med filming, regnes Neymar som en av verdenes beste fotballspillere så vel som en av de beste brasilianske spillerne gjennom tidene.

Med en inntekt på 95,5 millioner dollar (omtrent 825 millioner kroner) er Neymar også en av de best betalte kjendisene i verden anno 2021. Skal vi tolke fotballstjernen riktig hjelper pengene imidlertid lite på situasjonen.

«Jeg kan ikke forestille meg uten deg. Jeg vet ikke om det kommer til å fungere mellom oss, men I DAG kan du være sikker på at jeg vil prøve. Vår hensikt vil seire, vår kjærlighet til babyen vil seire, vår kjærlighet til hverandre vil styrke oss», avslutter spissen.

Neymar har for øyeblikket posisjon som venstreving for Ligue 1-klubben Paris Saint-Germain, i tillegg til det brasilianske landslaget.

Se også: Conor McGregor anklages for voldtekt på NBA-kamp

Nyeste saker fra 730.no

Les mer