Hopp til hovedinnhold
People «bekrefter» nyheten via nær kilde.

– Bruce Jenner er i ferd med å bli kvinne

daddy’s girls

Et billede slået op af Kylizzle (@kyliejenner) den


En rekke amerikanske medier hevder nå at Bruce Jenner er i ferd med å bli kvinne. Mange går så langt som å si at det er bekreftet, men så enkelt er det selvfølgelig ikke. 

Det som egentlig har skjedd er at sladrebladet People «bekrefter» det – via en anonym kilde. (Som skal være nær Jenner/Kardashian-familien.)

Den påståtte transformasjonen har pågått i flere måneder, og de fleste venter bare på at Jenner skal bekrefte det selv. 

På tross av Bruce’ angivelige ønske om å være kvinne, refererer kilden fortsatt til reality-stjernen som «han» via People: 

– Bruce er i ferd med å bli kvinne. Han er endelig lykkelig, og familien godtar det han er i ferd med å gjøre. Han har det utrolig bra nå, og det er derfor det er perfekt timing å gjøre noe slikt nå.  

Fortsetter under

Father/Daughter time 💛💚

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Khloé (@khloekardashian)Bruce Jenner ble først kjent som friidrettsutøver, og vant blant annet OL-gull i Montreal under lekene i 1976. Så giftet realitystjernen seg med Kris Kardashian (nå Jenner) i 1991, og er blant annet far til Kendall og Kylie Jenner. (Kim Kardashians halvsøstre.) Paret ble skilt etter 22 år sammen i slutten av fjoråret. 

De fleste kjenner derfor Bruce fra Keeping Up With The Kardashian, men snart får 65-åringen sitt eget show – som angivelig skal dokumentere overgangen fra mann til kvinne.

Den siste tiden har flere av Kardashian/Jenner-jentene vist sin støtte til pappaen sin – uten å direkte si at det handler om. Dersom Peoples kilde viser seg å være troverdig, ønsker vi Bruce lykke til på ferden. <3 

Se også: Kim Kardashian gjør narr av seg selv i Super Bowl-reklame (VIDEO) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer