Hopp til hovedinnhold
BLOGGETE BOOST MED GRAMMY PÅ CV-EN PÅ VEI TIL OSLO (COLUMBIA/SONY)

Britneys bloggete bestiser til Norge

– Hvis jeg kunne stoppe å lytte på «Animal» av Miike Snow så ville jeg gjort det, men jeg kan ikke.

Denne hyllende tweeten kom fra den britiske kjendisprodusenten Mark Ronson, og er hyggelig omtale å få for to svenske karer, låtskrivere og produsenter Christian Karlsson og Pontus Winnberg.

(Derfor navnet Miike, a la Sviiden alias Sweden på svensk-engelsk.)

Men Stockholm-gutta, som sammen med Andrew Wyatt fra Fires of Rome, er ute med sitt debutalbum på Columbia/Sony, er dog ingen hvem som helst-er.

Pontus og Christian lyder også navnet Bloodshy & Avant alias favorittprodusentene til blant andre Britney Spears. De har velsignet henne med – blant andre – «Piece of Me», «Radar», «Do Somethin’» og ikke minst nyklassikeren og Grammy-vinneren «Toxic», samt produsert for Kylie, Kelis og J-Lo.

Tips til norske popstjerner eller potensielle divaer in training:

Dra til Blå i Oslo lørdag 21. november og få med deg Miike Snow live.
Se «bra» ut (du vet), kom deg opp i andreetasje på klubbens vesle backstagerom, ha med en CD-med noen låter (og eventuelt noen catchy snapshots) samt iPod/iPhone med musikken din, forsøk å bli med Bloodshy & Avant på en eventuell etterfest – og få dem så til å gjøre en låt med deg.

Du virker mer troverdig, og litt mindre groupieaktig, hvis du kan snakke om Miike Snow-albumet, så last det ned hos iTunes eller Platekompaniet nå.

Nedenfor kan du se videoene til guttas tre singler, blant annet den nevnte P3-hitten «Animal».
Snasen bonus:


Video: Britneys svenske, snobbete trekantdrama

Les mer