Britney synger norske Inas sang

8. mar 2011 kl. 00:00
BRIT BRIT GÅR FOR NORSK GULLJENTE (MARTE LUNDBY REKAA)

– Jeg hadde definitivt ikke Britney i tankene da jeg skrev sangen.

Det er ikke uvant for Ina Wroldsen (26) å jobbe med stjerner, men Sandefjords-jenta lyder oppspilt når hun overfor 730 bekrefter at selveste frøken Spears har med hennes låt på sitt kommende album Femme Fatale. En utgivelse som i slutten av måneden er forventet å toppe salgslistene over hele verden.

– Jeg vil ikke røpe hva sangen handler om, folk får vente til de hører den, men tittelen er «He About To Lose Me», forteller Ina, som pendler mellom Oslo, London, Stockholm, New York og Los Angeles, på telefonen fra en bråkete Oxford Street.

– Jeg tror alltid jeg er mer hip-hop enn jeg egentlig er, men i bransjen blir min «hip-hop» klassifisert som pop, og jeg liker å tenke på låten som urban pop.

I musikkbransjen er det også vanlig å si at noe ikke er «final before it’s vinyl», som betyr at låter som blir laget ikke nødvendigvis kommer i salg.

– Allerede i fjor sommer fikk jeg høre at Britney likte låten og at hun vurderte å bruke den på albumet, og jeg må innrømme at det sliter på nervene å gå og vente på at noe slikt blir bekreftet. Jeg er nervøs ennå.

I fjor solgte Ina Wroldsens sang «Impossible» til platina i USA (en million eks) via Barbados-stjernen Shontelle, og Ina har tidligere skrevet for blant andre Pussycat Dolls, Leona Lewis og Tone Damli. Ikke uventet vil hun ikke fortelle om kommende prosjekter.

– Jeg har litt greier på gang ja, you gotta keep it up, for man er bare så bra som de låtene man skriver.
 
Fun fact 1: «He About To Lose Me», fra luksusversjonen av Britneys album, er produsert av Rodney «Darkchild» Jerkins (Lady Gaga/Beyonce «Telephone», Destiny’s Child «Lose My Breath», «Say My Name», Brandy/Monica «The Boy Is Mine»). Fun fact 2: Mer norsk: Stargate har med låten «Selfish» på den litt ekstra flotte varianten av platen.
Ina Wroldsens oppsving startet med en gedigen nedtur: Se her!
Ina på nettet: InaWroldsen.com @InaWroldsen

Britneys nye singel – som er spådd å bli en smash – er skrevet av Ke$ha. Hele katalogen til den 29 år gamle tobarnsmoren kan du høre via WiMP.