Britney Spears serverer skjørtejegere

8. okt 2008 kl. 00:00
LA BRIT-BRIT SERVERE (JIVE/SONY BMG)

Tabloidkompisene til Brtiney Spears har selvsagt vært kjappe til å hevde at musikkvideoen til hennes nye singel “Womanizer” blir veldig erotisk. Det stemmer nok ikke, men de første bildene vil nok mange av hennes fans finne interessante.

I videoen spiller frøken Spears en rekke roller, blant annet som du ser på bildene, en foxy servitør med mye på menyen, en funky kontorrotte og kanskje en dame som sier nei til et drøyt forslag på sengekanten. Eller kanskje ikke.

“Womanizer”-musikklippet har premiere i helgen. Regien er ved Joseph Khan, som også har gjort den spenstige videoen til hennes klubbfavoritt “Toxic”:


Den nye singelen er produsert av Atlantas The Outsyders, som tidligere for det meste har jobbet med undergrunnsartister. Britney har også spilt inn låter med Timbalands tidligere assistent Danja, Dr. Luke (“I Kissed A Girl”) og svenskene Max Martin og Bloodshy & Avant.

Albumet Circus skal ut 1. desember, noe som betyr at hun kommer til å måtte knive med Madcon i Norge. Rapduoen slipper etter planen sin tredje plate samme dag.

KULT PÅ KONTORET MED MUTTER’N (JIVE/SONY BMG)