Hopp til hovedinnhold
Free Britney <3 (Steve Granitz/WireImage)

Britney Spears forklarer toppløsbildene på Instagram

Britney Spears vekker ikke bare oppsikt med #FreeBritney-bevegelsen.

Den siste tiden har hun også delt flere bilder og videosnutter hvor hun er helt toppløs (og holder på brystene) med sine 33 millioner Instagram-følgere.

(Menn må som kjent ikke dekke til noe for å kaste skjorta på den Facebook-eide appen. Kvinner får kun lov til å vise brystvorte dersom de ammer eller er i en tilsvarende «naturlig» setting. Det er ikke kjent hvordan Mark Zuckerberg & co stiller seg til ikke-binæres brystvorter.)

I dag forklarer Brit hva motivasjonen bak toppløs-innleggene er i en lengre bildetekst på IG.

Gitt at det er Britney som kontrollerer sin egen konto. De lærde strides.

Hun deler for anledningen en ny bildeserie hvor hun kun har på seg støvletter og en bikinitruse.

Britney forteller at det handler om å føle seg bra.

Hun skriver blant annet at det rett og slett bare er behagelig å kle av seg i varmen, men også at det gir selvtillit.

Selv om hun ikke alltid har følt seg like flott når det har skjedd på scenen tidligere.

Se alt Britney skriver nedenfor.

(Instagram/BritneySpears)

Britney starter med å avkrefte at hun har gjennomgått plastisk kirurgi siden de forrige bildene ble tatt.

«Nei folkens … Jeg har ikke forstørret puppene på bare en uke… Ei heller er jeg gravid … Jeg har pupper på disse bilene fordi jeg slukte mat 😋 !!!!»

Så forklarer hun hvorfor hun tar mer avkledde bilder av seg selv.

«Før jeg viser dere flere bilder av kroppen min – vil jeg at dere skal forstå mine tanker om å eksponere huden min !!!! Min oppfattelse er at det er ganske forvridd at den umiddelbare reaksjonen når en kvinne er het og vil ta av et lag … Nei … Jeg snakker ikke om i en strippeklubb eller en opptreden … Bare på en praktisk måte hvor du er i bilen din og innser at du har på deg en dum langermet skjorte om sommeren !!!! Den umiddelbare reaksjonen til en hver kvinne som gjør dette etter å ha tatt av et lag er DAMN JEG FØLER MEG BEDRE …. Derfor tenker du at du ser bedre ut !!!!», skriver 39-åringen på Instagram.

«Jeg har hatt en milliard konserter hvor jeg har gjort det og til min forskrekkelse ehhh vell…. Noen ganger har jeg ikke sett så bra ut …. FOR MANGE GANGER og det er flaut som faen men i min fantasi føles det bra !!!!», fortsetter hun.

(Instagram/BritneySpears)

Britney innrømmer også at livet som popstjerne har gjort henne mer selvbevisst og usikker på sin egen kropp.

Hun mener dog at det å virkelig se seg selv naken har gjort henne godt.

«Jeg mener jeg vil ikke at noen skal se den store kvisen på rumpen min men jeg føler at det å opptre har gjort meg for selvbevisst når det gjelder kroppen min og at det ikke er så attraktivt …. Uansett jeg vedder på at du lurer på hvorfor jeg vil eksponere kroppen min NÅ …. Vel det er fordi jeg var født inn i denne verdenen naken og jeg føler at vekten av det har vært på skuldrene mine og det har fått meg til å se meg selv på den måten !!!! Jeg ville se meg selv i et bedre lys …. Naken …. Slik jeg var født og når jeg ser tilbake på bildene mine er det sinnssykt med den psykologien det er å se meg selv i min reneste form [det] beviser at smerten …. tårene …. Og de tunge byrdene ikke er den jeg er. Jeg er en kvinne …. En vakker …. sensitiv kvinne som trenger å se meg selv i min reneste form !!!»

Det er likevel ikke sikkert at vi får se så mye mer av denne siden av miss Spears.

«Nei …. Jeg kommer ikke til å trenge toppløsbilder for resten av livet fordi det ville blitt kjedelig men det er jaggu sikkert at det hjelper når du trenger å bli opplyst 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ !!!!»

Free Britney #FreeBritney Oslo Norge amerikanske ambassaden US Embassy 2021
Fans demonstrerer for Britney Spears verden over. Her er en fan i Miami tidligere i år (John Parra/Getty Images)

Avslutningsvis innrømmer B at hun humret av «Free Britney»-kommentarer som ble postet da hun begynte å dele toppløsbilder.

Hun gir også kjærlighet til sine trofaste fans, og sier at bevegelsen har mer betydning enn folk vet.

«Og jeg må innrømme at FREE BRITNEY-kommentarene etter at jeg tok av skjorten faktisk var virkelig faens morsomt !!! Free Britney-kampanjen startet med alle deres fantastiske rosa Free Britney-skjorter 👚 for 3 år siden !!! Det er en dypere mening ved denne bevegelsen enn dere noen gang kan forestille dere … Fansen min har alltid vært så forbanna fantastisk og jeg elsker dere alle 🌹🌹🌹 !!!! Psss dette ble tatt på hellige søndag i går ✨ !!!!»

Nylig bekreftet Britneys pappa Jamie Spears at han er villig til å gi seg som datterens verge.

Men:

Nyhetsoppslagene om Britney mangler én viktig setning

Nyeste saker fra 730.no

Les mer