Hopp til hovedinnhold
Britney er lei (Instagram/britneyspears)
Britney er lei (Instagram/britneyspears)

Britney Spears går hardt ut mot storebror Bryan James Spears etter bryllupet: – Faen ta deg!

Bryan Spears får høre det av lillesøster.

I et åpent brev på Instagram – som kjapt ble slettet – snakker den nygifte popstjernen sidelengs om storebror Bryan James Spears (45).

Hun sammenligner også farens maktdemonstrasjon med oppførselen til politiet.

Britney forteller blant annet at Bryan Spears aldri var invitert i bryllupet hennes.

Selv om amerikanske medier hevdet at broren (i motsetning til far, mor og lillesøster) ikke var svartelistet. Det kan hovedpersonen selv nå avkrefte.

Britney skriver blant annet at hun under vergemålet ikke fikk lov til å drikke en dråpe alkohol, og at hun ble narkotestet tre ganger i uken.

Samtidig skal både far og bror ha nytt godene fra det lukrative showet hennes i Las Vegas, og gått på bar hver kveld i casino-byen.

Britney Spears vs. Bryan Spears (privat)

Britney legger ikke skjul på at hun er forbanna på Bryan.

«Og Bryan… Podcast-intervjuet ditt var så SPESIELT 🙄 !!! Jeg vet at du og familien overhode ikke hadde noen dårlige intensjoner alle de årene jeg bare ville være et respektert individ med et glass vin 🍷», skriver hun til broren.

«Ingen av dere ville avslutte [vergemålet] fordi dere alle elsket å fortelle meg hva jeg skulle gjøre og å behandle meg som absolutt ingenting !!!!», fortsetter hun.

«Du var aldri invitert i bryllupet mitt 👰 så hvorfor i det hele tatt svare ??? Tror du virkelig at jeg vil ha broren min der som fortalte meg i fire år at jeg ikke skulle ta en Jack & Coke…. Hæ ???», fortsetter hun.

«Du såret meg og du vet det !!! Og jeg må kanskje tvinge meg selv til å drikke en Jack [Daniels] i kveld … Se opp til månen og si «FAEN TA DEG 🖕 !!!».

«Jeg vet at du er blodet mitt og at blod er tykkere enn vann, men ingen familie av meg ville gjort det dere gjorde mot meg …. Pssss ….», skriver Britney ærlig.

«Jeg likte innlegget ditt, bror !!!! Happy Britdependence Day !!!! Gratulerer Brit Brit !!! GÅ OG KN*LL DEG SELV BRYAN – FAEN TA DEG 🖕», avslutter hun.

Du kan lese hele tordentalen nedenfor.

(Instagram/britneyspears)

Innlegget Queen B referer til avslutningsvis i Instagram-posten er en offentlig gratulasjon fra broder Bryan Spears.

Da Britney Spears omsider ble en fri kvinne i november 2021 gratulerte han henne via Instagram, hvor han har knappe 2000 følgere.

Det kunne han spart seg for, skal vi tro Britney.

Bryan har skrudd av kommentarfeltet på alle de seks innleggene sine.

Sikkert lurt.

Gratulasjonen fra Bryan James Spears ble ikke tatt imot godt av søsteren (Instagram/bryanjamesspears)

Bonus:

Se også: Lizzo endrer sangtekst etter kritikk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer