Britney burner Iggy Azalea på Twitter?

1. jul 2015 kl. 00:00
KORT VENNSKAP (SONY)
KORT VENNSKAP (SONY)


Britney Spears’ forrige singel «Perfume» mageplasket på 76. plass på Billboard Hot 100, så mor hev seg rundt og ringte Iggy Azalea og hennes «Fancy»-produsenter The Invisible Men. Resultatet ble
«Pretty Girls» og en leken retrovideo, litt á la videoen til «Fancy». Men i motsetning til den australske rapperens #1-låt, så måtte Britneys Iggy-duett nøye seg med 29. plass i USA. (I Norge nådde den ikke topp 40.)


Til tross for at
43-åringen 33-åringen og 25-åringen promoterte singelen så tungt at det nesten virket som de fryktet det verste, så skylder Iggy på lite promo fra Britney når det kommer til floppen.
 


– Det er vanskelig å sende en låt oppover hitlistene uten mer promo og tv-opptredener etc, dessverre er jeg kun gjest på låten, twitrer Iggy frustrert (og utaktisk).
 
 

Når
Billboard og The Pop Zone skriver at Iggy skylder på Britney, så blir Iggy forbanna.
 


Hun kaller dem desperate, mener de vrir på det hun sier og at media alltid skal sette kvinner opp mot hverandre, for så å legge til at «hun ikke trenger å suge kvinnens rumpehull 24/7 for å være hennes venn». (!)


Britney svarer ved å kaste subliminal skygge på sin «venninne».
 


Iggy kansellerte nesten hele sin turné, mens Britney minner om at hun selv har forestillinger i Vegas hver uke. Noe som gjør henne glad. Istedenfor å hashtagge tittelen på showet – Piece of Me – så lager hun en ny vri trolig rettet mot Iggy: #YouWantAPieceOfMe

Burn?

Se videoen til «Pretty Girls» hvor jentene er bestiser – i regi av Iggy
 
Se også: Iggy Azalea orker ikke mer mobbing, går offline