Hopp til hovedinnhold
Britney Spears sam asghari instagram
Britney deler sine tanker om skillsmissen (Instagram/britneyspears)

Britney Spears’ skilsmisse: Sam Asghari truer med å dele pinlig informasjon

Sam Asghari synger «Gimme More» hele veien til banken.

OPPDATERT: Britney Spears bryter stillheten om skilsmissen. I caption på en dansevideo 41-åringen deler på Instagram kommenterer hun bruddet med Sam Asghari. Her skriver hun blant annet at hun ikke orket smerten lenger og at hun gjerne skulle vist sine ekte følelser, men at hun alltid har blitt opplært til å ikke vise sine svakheter. Britney skriver også at hun er litt sjokkert over at forholdet nå er over etter seks år, men hun ønsker ikke å dele en forklaring om hvorfor det tok slutt. Interessant nok refererer hun til seg selv som «min pappas sterke soldat». Les alt popprinsessen skriver nedenfor.

(Instagram/britneyspears)

OPPDATERT: Sam Asghari hevder at Britney angrep han i søvne. Ifølge TMZ skal sikkerhetsvaktene til Britney ha måttet tre inn ved flere anledninger hvor paret ble voldelige med hverandre. Det brettes dog ut om én spesifikk hendelse hvor Sam endte opp med et blått øye.

Kilder forteller at Sam og Britney lå og sov da sistnevntes hånd fløy frem og begynte å slå han. Modellen skal angivelig ikke ha slått tilbake, men ble sjokkert av hendelsen.

Det rapporteres også om at Britney har en fascinasjon med kniver, og at hun er paranoid og bekymret for at noen er ute etter å ta henne.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Britney Spears (født i 81) og Sam Asghari (født i 94) skal skilles, kun et drøyt år etter at de ble rette ektefolk.

Nå spekuleres det at Sam ønsker å få mer ut av eksens formue på 600 millioner dollar, og at han er villig til å dele pinlig informasjon om Britney for å få det.


Les også: Britney Spears har giftet seg – se bilder fra lykkeligere dager


Separasjonen skjer etter det som angivelig skal ha vært en heftig krangel om at Britney har vært utro mot sin iranske videovixen.

I går kunne Neal Hersh, advokaten til Sam, bekrefte at 29-åringen tar ut skilsmisse. Modellen forsøker angivelig å forhandle om de opprinnelige punktene i prenupen (særeiekontrakt) til paret.

En kilde forteller at Sam truer med å offentliggjør «ekstraordinær pinlig informasjon» om Britney dersom han ikke får utbetalt en tilstrekkelig sum.

Fra lykkeligere dager (Instagram/britneyspears)

Det er fremdeles uklart hvor mye Sam ønsker. En annen insider (på Britneys side) understreker at dette er utpressing på høyt nivå og aldri vil la seg gjøre.

En liten throwback er kanskje på sin plass. Rett før bryllupet i fjor spøkte nemlig Sam om det som nå er i ferd med å skje.

«Takk til alle som er bekymret for prenup (særeiekontrakt)! Selvfølgelig får vi en solid kontrakt for å beskytte jeep og skosamlingen min i tilfelle hun dumper meg en dag.»

wasteman 💀 (Instagram/samasghari)

Les også: Britney Spears skriver at hun er gravid


Det er trist å være vitne til Britneys kjærlighetseventyr som går mot slutten. Dog skal det sies at utrolig mange forutså at popsangeren ville gå fra modellen. Enkelte mente ekteskapet virket som en forhastet beslutning.

Andre – undertegnede inkludert – fikk rett og slett bare dårlige vibber fra modellen og skosamlingen hans.

Det har gått nesten to år siden faren til Britney – Jamie Spears – ble fjernet som verge for superstjernen. Likevel er det flere som undrer seg over hvordan «Circus»-sangeren egentlig har det.

Den sagnomsuste hashtaggen og dokumentaren #freebritney trender fremdeles i ny og ne.

gdb Britney? (Instagram/britneyspears)

En som kan godte seg bittelitt over at Britney engang har en formue å beskytte er Emmy-vinner Octavia Spencer, fra blant annet Hidden Figures, Divergent og The Help. I høst var det klagestorm rundt skuespilleren etter at hun offentlig uttalte seg om det kommende ekteskapet til Britney.

Under et IG-bilde som annonserte forlovelsen skrev nemlig Octavia: «Få han til å signere en prenup».

Alle må huske å takke Octavia (Instagram/britneyspears)

Skuespilleren slettet kommentaren kort tid etter, men ikke før skjermbilder ble delt på X, tidligere kjent som Twitter. Britney-fansen gikk hardt ut mot Octavia. Sistnevnte la senere ut et innlegg på Instagram for å oppklare hva hun mente.

«Min hensikt var å få dem til å le, ikke forårsake smerte. Jeg har kontaktet dette herlige paret privat for å be om unnskyldning, og jeg ønsker nå å gjenopprette bare en klatt av lykken de ble frastjålet.»

(Instagram/octaviaspencer)

Det gjenstår å se hvor ille skilsmissen kommer til å bli for Britney Bitch. Heldigvis har hun en robust fanbase – eller soldater om du vil – i ryggen.

Se også: Britney Spears takker #FreeBritney-bevegelsen

Les mer