Hopp til hovedinnhold
ROCKNROLLA (WARNER) 

Britisk rock’n roll med amerikansk rapper

ROCKNROLLA (WARNER) 
 

Christopher Bridges, bedre kjent som rapperen Ludacris, spilte nylig inn actionthrilleren RocknRolla, som etter planen får premiere i oktober. Filmen handler om folk fra den spenstige, kriminelle underverdenen i London, som kjemper mot den russiske mafiaen, og den amerikanske artisten har vært heldig å få rollen som en amerikansk artist som prøver å slå igjennom i England.

Roman er navnet til Ludacris’ rollefigur i RocknRolla.


ROCKNROLLA (WARNER)

Mannen bak filmen er ingen ringere enn Madonnas mann Guy Ritchie som har funnet tilbake igjen til sine røtter, med
assosiasjoner til klassiske Snatch.

Ritchie har fått med seg blockbusterbamsen Joel Silver på produsentsiden, og foran kameraet er også den britisk-afrikanske skjønnheten Thandie Newton, skotske Gerard Butler og Jeremy Piven, best kjent som den showstjelende Hollywood-manageren Ari Gold i serien
Entourage.


Traileren til RocknRolla:


Ludacris er også aktuell i basketfilmen Ball Don’t Lie, og senere i Hollywoods tolkning av skytespillet Max Payne, hvor eks-rapper Mark Wahlberg alias
Marky Mark har hovedrollen.

Luda og Thandie teamet også opp i 2005, i filmen Crash, som vant Oscar for beste film.


Apropos rapstjerner i filmer:
 
Som en avkobling fra husbrann og babymama-drama, er 50 Cent på settet med Val Kilmer og Sharon Stone og skyter Streets Of Blood.
 
Den G-Unit-albumaktuelle muskelbunten spiller en politibetjent som i kjølvannet av orkanen Katrina jobber mot lovløsheten i New Orleans etter at han oppdager at partneren ble drept.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer