Britisk MILF til Gossip Girl

7. jul 2011 kl. 00:00
(THE CW)

I september starter femte sesong av Gossip Girl, og i en pressemelding forteller kanalen The CW at de har fått med Elizabeth Hurley. 46-åringen, som lenge var kjent som eksen til kåtskalken Hugh Grant, har fått rollen som en tøff forretningskvinne, sier produsentene Stephanie Savage og Joshua Safran:

– Hurley skal spille den sexy, smarte, «self-made» media-mogulen Diana Payne, som ikke lar seg pelle på nesa. Elizabeths sans for humor, intelligens og vakre utseende passer Gossip Girl-verdenen perfekt. Vi er lykkelige over å ha fått henne med.

Bonus: Teit reklame med Liz:


Taylor Momsen (alias Jenny Humphrey) og Vanessa Abrams (alias Jessica Szohr) går ut av serien, men skal angivelig dukke opp i hver sin episode. 24 år gamle Kaylee DeFer fra komiserien The War at Home og filmen Flicka har fått rollen som karakteren som (kanskje?) er Serena og Eric van der Woodsens kusine.

Trailer for seneste sesong:


Liz Hurley (som skulle være med i serien Wonder Woman som NBC kansellerte) gjør god figur som Vanessa Kensington i Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. Fun fact: Den norske tittelen er Austin Powers 2: Spionen som spermet meg. <3
Apropos: Hugh Grants gategladjente: – Jeg tjente 6 mill på blåsejobben