Hopp til hovedinnhold
AIDAN TURNER SOM VAMPYREN MITCHELL (NRK/RDF/BBC)

Britisk blodsuging til NRK

­NRK trakk det lengste vampyrstrået med The Vampire Diaries på TVNorge er vrient å ikke like.

Klar for mer blodsuging?

Krinken tar ansvar og disker opp med på BBCs Being Human, med den hunky vampyren Mitchell (Aidan Turner), som i likhet med Stefan i TVD og Bill i TB forsøker å holde huggtennene for seg selv. Noe som ikke alltid er så lett.

Men suksesserien byr også på spøkelset Annie (Lenora Crichlow), som er lykkelig over at vanlige mennesker begynner å kunne se henne, men ulykkelig over sin forlovede som hun «forlot» – og George (Russell Tovey) som blir til en ond varulv ved fullmåne.

Synes du det høres dust ut? Hva med dette? De tre freaksa bor i samme leilighet.

Heldigvis vet produsenten Toby Whithouse hva han driver med. Via troverdig dialog og sjarmerende hovedrolleinnehavere, klarer Being Human å skildre deres hemmelige liv på en morsom måte. Langt fra teit.

I piloten, som har premiere på NRK3 torsdag 7. januar klokken 22:30, får vi blant annet se Georges brutale varulvrutine (å sperre seg inne i en gammel kjeller) skli ut slik at han isteden forsøker å gjemme seg i skogen, for så å ende opp med å rasere sin egen kåk – det hele akkompagnert av Arctic Monkeys «When the Sun Goes Down» og The Prodigys «Smack My Bitch Up».

Vrient å ikke like.


Nyeste saker fra 730.no

Les mer