Hopp til hovedinnhold

Bring me your wishes, please!

Hva er det mest poppis å blogge om for tiden? Hvor synd det er på seg sjæl. Jada, alle er syke syt syt syyyyyyt. Men JEG mener det! Det ER synd på MEG faktisk.Har jo ikke en dritt å dele med dere da. Eller jo forresten, det er en bitteliten lysegrå flekk i taket over sofaen. Ligner på en mygg.Fikk akkurat en pose med gaver: honning, sjokolade, tomatsuppe, melk og sjokolade. SA IKKE JEG AT JEG SKULLE HA INGEFÆR????? Damn you.Eirin spurte om ikke jeg kunne legge ut lyd fra da Timbuktu og Vinni var i studio og spilte Alias. YOUR WISH IS MY COMMAND:
Alias med Timbuktu og Vinni by user4246476Har dere noe ønsker på hva jeg skal skrive om? Eller noe jeg skal legge ut bilder av? Noe lyd fra Morgenshowet? Hva som helst! I’LL BRING TO YOU!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer