Hopp til hovedinnhold
MA FÅR HORA OPP SVEISEN SIN AV EN TROMMIS HUN SYNES ER DIGG (MARIEAMANDA.NO)

Bring Me The Horizons SJUKEHUS – se bildeboost!

Metalcore, deathcore, Tryvann-hardcore? Kall Bring Me the Horizon hva du vil, bare ikke kall dem boring.

Sommerens fenomenale Hove-konsert, hvor de britiske gutta åpnet showet med å hoppe av hovedscenen og spille de første låtene blant publikum, fulgte de opp med en knallhard, supertight fest på utsolgte John Dee søndag kveld. Med et bloggete publikum som snittet 19 år.

En ting er at Lee Malia, Matt Kean, Jona Weinhofen og Matt Nicholls er rå til å spille, akkompagnert av Oliver Sykes tøffe vokal, men samtidig som de lager et helvetes bråk er de ekstremt inkluderende og joviale med fansen. Vi kan ikke huske å ha vært på en bedre konsert på mange år.
På bangeren «Football Season Is Over» fra deres nyeste album Suicide Season ble hele første rad invitert opp på scenen, for så å la «party ’till you pass out, drink ’till you dead»-anthemet gli over i Utah Saints clubby remix.

Haha? Hold på den alternative hatten når Bring Me the Horizon slipper Suicide Season: Cut Up i neste måned.

Apropos inkluderende: Sheffield-gutta er vaginaprinser (Olis kjæreste er modellen Amanda Hendrik), og en av de norske pikene vi så backstage var superblogger skråstrek headbanger Marie Amanda sammen med den hunky trommisen Matt. Han barberte inn et lyn i sidecutten hennes, og så så vi ikke mer til dem… Se bloggete snapshots nederst.

Men først sjekk ut de stilige bildene til 730s mann Erik Five Gunnerud:

BRING ME THE HORIZONS SUPERKONSERT I OSLO (ERIK FIVE GUNNERUD/ ERIKFIVE.COM/730)

Se bilder av Bring Me the Horizon på sørlandet

Bonus: iPhone-bilder fra andre rad:

(730)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer