Hopp til hovedinnhold
DISS: ASSY KIM KARDASHIAN OG EKS-MISS TEEN USA VANESSA MINNILLO ER EN DISASTER (LIONSGATE)

– Brenn i helvete

Når det kommer til alle verdens filmer, er Disaster Movie, den dårligste noensinne, iallefall hvis man skal høre på de snart 13 000 menneskene som har stemt den frem på Imdb.com.

Kim Kardashian har tidligere hatt stor suksess med lavbudsjettsfilmen Superstar, som hun laget sammen med sin ekskjæreste, sangeren Ray J, på kun ett sporty døgn, mens Carmen Electra flere ganger har skaffet Playboy-opplagene reisning.

Men de to arbeidsjernene klarte ikke å gi denne komedien oppsving.

Filmen startet i USA for to uker siden, men til tross for et budsjett på 125 millioner kroner og tung markedsføring med prosjektets to stjerner, endte den langt nede på den amerikanske kinolisten etter premieren, og investorene syns dette neppe ble spesielt morsomt.

Kim debuterte som rumperedusert pusekattdukke.

CARMEN OG KIM GIR FOR EN GANGS SKYLD INGEN DRAHJELP (LIONSGATE)

– Ikke se denne filmen. Den er den desidert dummeste, tammeste, lateste og den utroligste mest umorsomme filmen jeg noensinne har sett, sier en av brukerne på filmnettstedet.

Han legger til at vitsene er tankeløse og de fysiske komediedelene er skjødesløse, mens Kardashian og Electras innsats er «grusom».

Regissørene får streng beskjed:

– Dere burde skamme dere for å ha laget slikt dritt. Jason Friedberg og Aaron Seltzer? Brenn i helvete. Dere bidrar til den vestlige sivilisasjonens forfall. Rettelse, dere er årsaken til den vestlige sivilisasjonens forfall.

I skrivende stund gir Imdb.com Disaster Movie karakteren 1,3 av 10.

Her er det beste fra filmen:

Dette er de 49 mest morsomme filmene i verden.

Les mer