Breaking news: Linni Meister er sertifisert smart

28. apr 2010 kl. 00:00
SANNSYNLIGVIS LURERE ENN DEG (TOR LINDSETH)

– Egentlig er jeg ikke så overrasket…

I går testet P4 intelligensen til Linni Meister via Mensas IQ-test, og gladmodellen fikk 108 poeng, det samme som programleder Michael Andreassen.
Resultatet indikerer at hun er smartere enn 68% av Norges befolkning.

– Jeg synes det er deilig å få det bevist, og det er kult å få lagt «dum blondine»-stempelet dødt, sier 24-åringen til 730.no.

– Eller, folk er jo så fordomsfulle, så la de fortsette å komme med dritten sin. Kan noen forresten definere hva en dum person er? Eller pen? Det er egentlig ikke noe fasit, og det er det kun smarte folk som skjønner. Get it?, ler Linni mens vi tenker hardt.

Er det helt sikkert at hun ikke trickset litt med testen?

– Jeg kan bevise at dette ikke er juks, og jeg har jo flere vitner som så at jeg tok den. Hvis noen tror det er juks blir jeg smigret.

Se også: Slik får du (kanskje) Linni Meisters kropp

Fortsetter nedenfor.

(LINNI.BLOGG.NO)

På skolen klarte hun seg også bedre enn de fleste.

– Karakterene mine varierte veldig etter hva jeg opplevde, med tanke på moren min som døde og annet, men på det meste hadde jeg 4,7 i snitt.

Småbarnsmoren er enig i at hennes lyse stemmeleie kan være en ulempe, men mener også det er en fordel.

– Det er klart at noen dømmer meg på grunn av den, men jeg hadde aldri klart meg uten. Stemmen har jeg arvet fra moren min, og jeg er stolt av den. Er du klar over hvor ofte jeg slipper unna med ting på grunn av denne stemmen? Det er bare å dra på litt lysere, så slipper jeg unna med alt. Jeg høres så uskyldig ut. Jeg har stemmen til en engel.