Hopp til hovedinnhold
R-PATTZ (NORDISK FILMDISTRIBUSJON/SUMMIT)

Breaking Dawn 2: – Lett seriens beste film!

R-PATTZ (NORDISK FILMDISTRIBUSJON/SUMMIT)


Lite overrasker mer enn filmeksperter som slakter Twilight. Derfor er det artig at de første anmeldelsene av The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 er bra.

Tre store publikasjoner, Variety, The Hollywood Reporter og Boxoffice, belønner Robert Pattinson/Kirsten Stewart-eventyret med 8 av 10 poeng, mens flere andre kritikere gir filmen tommelen opp.

Vår Twi-Hard-jente Ilmi Erica var på pressevisningen i dag, og mens vi venter på å se og høre fra henne; Ta en titt på noe av det anmelderne mener:

– Den siste rundten av den udødelige Bella/Edward-romansen vi gi det
utrolige spente, ventende internasjonale publikummet akkurat det de vil
ha. (The Hollywood Reporter)
 

– Den andre delen av det Bill Condon-regisserte bidraget er lett seriens mest handlingsmettede og spennende film. (Variety)

– Hvert sekund av filmserien har holdt pusten for denne delen. En 600 minutters såpeopera eksploderer plutselig og blir en Grindhouse-slasher. (BoxOffice)

– De som har trofast fulgt det tabubelagte trekantsdramaet mellom vampyr, ulv og menneske siden Edwards blod bruste kaldt for Bella i biologitimen, vil bli fornøyd med måten historien kommer i havn og blir konkludert på en fin måte. (Urban Cinefile)

– Etter en litt lat første halvdel, leverer regissør Bill Condon en oppvakt avslutning som kommer til å gjøre fansen helt gale. (Screen International)

– På en eller annen måte har denne siste filmen noe å si om kjærlighet, vennskap og lojalitet, og det fungerer.

(Daily Mail)

Video fra den røde løperen til verdenspremieren:


Se også: Ashley Greene: Rob Pattinson er så screwed!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer