Hopp til hovedinnhold
$$$ (PRIVAT)

Breaking Dawn 2: – Jeg fikk gåsehud og gråt!

$$$ (PRIVAT)

I morgen (eller i natt) har The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 offisiell premiere, og få har gledet seg like mye til å se seriens avslutning som blogger Ilmi Erica.

Den 16 24 år gamle Oslo-jenta har dog allerede fått se filmen, via pressevisningen for 730, og hun er god fornøyd.

ED & BELLA & ILMI 4 LIFE + AFTERLIFE (PRIVAT)


Men: Selv om mange anmeldere mener Breaking Dawn 2 har blitt seriens beste, føler Ilmi at den ikke helt slår den første.

– Filmen har noen kleine øyeblikk mellom skuespillerne, som gjør at man får lyst til å lukke øynene. Det ser faktisk ikke ut som om de liker hverandre. De er ukomfortable, og det gjør at vi blir ukomfortable. Og hva skjer med Renesmee? Hvorfor bruker de dataeffekter? De burde ha brukt en ordentlig baby.

R-PATZ TOK DETTE BILDET – FORKLARING HER (ROBERT PATTINSON)


Men Kirsten Stewart og Robert Pattinson fungerer bra, og til tross for at det store lerretet aldri klarte å fortelle historien som bøkene, synes hun den nye filmen har blitt flott.

– Min indre Twilight-superfan elsket den. Jeg fikk gåsehud og jeg gråt på slutten. Nå er det over, og til neste år har jeg ikke noe å glede meg til.

En emosjonell Ilmi filmet seg selv rett etter at hun så The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, og deler her noen av sine umiddelbare tanker:

Les Ilmis anmeldelse av filmen her.
 
Noen av de første anmeldelsene, som gir tommelen opp, og video fra den røde løperen til verdenspremieren, kan du se her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer