Hopp til hovedinnhold

Breaking Bad er tilbake!

Aaron Paul og Bryan Cranston som Jesse og Walter (AMC)

Det er ingen hemmelighet at vi er store fans av Breaking Bad her på huset, og derfor er morgendagen nesten for en hellidag å regne: Etter nesten 12 måneder med venting, venting og atter venting, gjør villmannen Walter White endelig comeback på amerikanske AMC via premierestarten for seriens femte sesong.

Klar for flere gode nyheter? Den kommende sesongen av gåsehud-dramaet byr også på tre ekstra episoder, alias 16 totalt i kontrast til 13 fra de tre foregående sesongene. Litt uboost at vi kun får se halvparten av dem i år, ettersom de resterende episodene ikke kommer på tv før i 2013. Men men, den som venter på noe gøtt, etc.

Vi får trøste oss med at Emmy-vinner og hovedrolleinnehaver Bryan Cranston nylig uttalte at han gjerne kunne tenke seg å spille i en Breaking Bad-film, dersom rollefiguren hans skulle vise seg å overleve seriens finale til neste år (Inshallah!).

Sniktitt på sesong 5 her (saken fortsetter under klippet):

Svært lite har vært avslørt rundt handlingen for den kommende sesongen, og teaseren ovenfor er også relativt sparsommelig på detaljene, men ryktene strømmer på etter utvalgte lukkede visninger, og dersom du ønsker å vite minst mulig, IKKE les de neste paragrafene under.

*** SPOILER-ALARM ***

Det har vært mange spansktalende karakterer involvert tidligere, i år kan du forvente å høre mer tysk. White har etter sigende ordnet nye deals og kona Skylar vil være involvert på en helt annen måte. Skinny Pete, eller Charles Barker som spiller en av lakeiene til Jesse er tilbake. Mike ser ut til å ha blitt med på Team Heisenberg etter at Gus forsvant ut av bildet.

Kanskje viktigst av alt har serieskaper Vince Gilligan sagt at Walter vil gjøre noe helt utilgivelig som vil fjerne all sympati for karakteren. La ham bare prøve, sier vi. Breaking Bad går på den norske kanalen Max, men når sesong 5 forventes å gå på lufta her til lands er foreløpig uklart.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer