Hopp til hovedinnhold
Lekker og brutal FILF-alarm.

Brad Pitt dreper dem mjukt

FORTSATT HOT ETTER 48 ÅR (PLAN B/WEINSTEIN)

I oktober blir Hollywoods ypperste-FILF Brad Pitt å se igjen på norske kinoer:

Det Andrew Dominik-regisserte krimdramaet Killing Them Softly er basert på George V. Higgins’ roman Cogan’s Trade, og Pitt’ern spiller leiemorderen Jackie Cogan som blir sendt for å undersøke et kupp som har gått ned under et av mafiaens beskyttede pokerspill.

Det vanker blodig baluba når Cogan ankommer åstedet, og kortspillhustleren Markie Trattman (spilt av Ray Liotta) får livskjiten banket ut av seg av gangster-hunken. En scene Brad ble ganske satt ut av, forteller han til USA Today:

– Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett akkurat det klippet, men det er fortsatt helt spes for meg å se Ray få juling.

Selv på premieren (i Cannes) var det ganske tungt å fordøye. Vi er vant til å se Ray gi grisejuling, ikke få. Det er det vi forventer oss av karakterene hans.

I tillegg til Goodfellas-stjernen Liotta dukker sjølvaste Tony Soprano alias James Gandolfini opp, sammen med Richard Jenkins, som tidligere har spilt sammen med 48 år gamle Pitt i Coen-brødrenes Burn After Reading (2008).
Lekre Killing Them Softly ble mottatt med 10 minutters stående applaus etter premierevisningen på Cannes-festivalen i mai. I påvente av norsk premiere i oktober, ta en titt på filmens ferske trailer her:

Se også: Alpha-FILF-kremen returnerer: The Expendables 2

Nyeste saker fra 730.no

Les mer