Hopp til hovedinnhold
Post føler seg som en rockestjerne på ekte (Instagram/postmalone)

Post Malone forteller om langvarige bivirkninger av sopp

Post Malone åpner opp om langvarige bivirkninger av sopp og hvordan farsrollen forandret livsstilen hans.

OPPDATERT 5. august: Posty føler seg som en rockestjerne på ekte. Nå hyller fansen sangeren for å ha gått ned i vekt.

Post Malone kan gledelig meddele at han har gått ned i vekt etter å ha kuttet ut brus.

Nærmere bestemt 24 kg.

«Hollywood’s Bleeding»-sangeren forklarer at han unner seg selv en brus fra tid til annen, spesielt etter å ha vært på scenen.

post malone im still that bitch so what tiktok
(Instagram/postmalone)

– Brus er så ille. Det er dårlig, men det er også så godt. Jeg vil ha brus av og til. Hvis jeg føler meg som en slem gutt og jeg vil ha en Monster Energy, men Celsius er så bra også.

Dette kommer som en gladnyhet for mange som trodde sangeren brukte Ozempic for å gå ned i vekt. Dette til tross for at Posty gjentatte ganger har sagt han ikke bruker rusmidler lenger.

Fansen later til å være stolte over Posty. Sjekk ut reaksjonene nedenfor.

Les den opprinnelige saken nedenfor.

Fans har uttrykt bekymring rundt Post Malone (født i 95) de siste årene.

Nå forteller sangeren til Apple Music’s Zane Lowe at «magisk» sopp påvirket korttidshukommelsen hans, og at han unngår andre typer rusmidler.

(Instagram/postmalone)

Post Malone – alias Austin Richard Post – har lenge vært åpen om alkoholproblemene, men benektet for at han driver på med noe sterkere. I fjor fortalte Austin at kona reddet han fra en tøff kamp med alkohol. Nå legger han til at han kun tar sopp på fritiden.

–  Ja, jeg tar sopp, jeg liker sopp… (men) ikke så mye som jeg pleide, begynner han.

– Det har virkelig påvirket korttidshukommelsen min.

Se også: Post Malone forteller at han i snitt røyker 40-45 sigaretter om dagen

Posty – som for tiden er aktuell med albumet Austin – legger til at det å få barn har tvunget ham til å tone ned rockestjerne-livsstilen.

– Å få et barn satte virkelig mye i perspektiv, og det har virkelig bremset meg mye, med tanke på festing, å gå ut og (bare) være gal.

Til slutt legger Austin til at han føler seg mye bedre enn før, både fysisk og psykisk.

– Å lage den siste plata (Twelve Carat Toothache)– vel, å skrive den… Jeg var så, så trist. Men nå er jeg så glad, og det har definitivt forbedret synet mitt på livet.

Austin er kjent som en jovial type i hip-hop-miljøet. Riktignok er det få som har beef med New York-gutten.

I 2020 ble imidlertid fansen svært bekymret da sangeren begynte å oppføre seg merkelig under en konsert i Memphis, Tennessee. Austin skal ha blitt observert i svært beruset tilstand mens han slurvet på scenen, og senere sjanglet rundt konsertområdet.

Les også: Hus ransakes i forbindelse med drapet på Tupac Shakur aka 2Pac

Tidligere i år gikk Posty også betraktelig ned i vekt, noe som vakte stor oppmerksomhet rundt sangeren igjen.

Rett etter konserten på Telenor Arena i år tok Austin til Instagram for å adressere ryktene om at han misbruker narkotika.

«Hei alle sammen, jeg håper dere får en fin kveld. Ville bare si at jeg ikke bruker narkotika, jeg har hatt mange folk som har spurt meg om vekttapet mitt. Jeg har det veldig gøy med å opptre, og har aldri følt meg sunnere. Jeg antar at pappalivet slo inn og jeg bestemte meg for å slutte med brus og begynne å spise bedre slik at jeg kan leve lenge for den lille engelen.» 

«Next up er røyk og pils, men jeg liker å anse meg selv som en tålmodig mann… lol! Jeg har tilbrakt litt tid i studio i det siste og jobbet med ny musikk, og er så glad for å snart kunne dele med dere, takk for tålmodigheten og støtten deres. Dere får hjertet mitt til å slå. Jeg ville bare si hei, og forhåpentligvis kommer jeg til å legge ut mer her, hjernen min er på et superbra sted, og jeg er lykkeligere enn på lenge. Hvis du har det vanskelig eller trenger litt kjærlighet, kan jeg si at du er mer elsket enn du tror, og fortsett å knus det. God natt nerder 😤 Spre kjærlighet og rock videre.» 

Les også: Flere misliker Jack Harlow sitt valg av hodeplagg

Se praten med Post nedenfor.

Trenger du noen å snakke med? Mental Helse Hjelpetelefonen (116 123) er åpen hele døgnet, alle dager, året rundt.

Les mer