Hopp til hovedinnhold
EMILY RATAJKWOSKI SOM SEG SELV MED VINCE ALIAS ADRIAN GRENIER (SF NORGE/WARNER)

Bør du se Entourage på kino?

EMILY RATAJKWOSKI SOM SEG SELV MED VINCE ALIAS ADRIAN GRENIER (SF NORGE/WARNER)


Det er vanskelig å stole på én mening.

Nedenfor ser du hva 9 anmeldere mener om HBO-serien Entourage i filmversjon.


Norsk kinostart er i kveld; fredag 19. juni.De som liker filmen best er Entertainment Weekly som gir B, men 90% av anmeldelsen er bare en oppsummering av handlingen. Den lite vurderende kritikerens konklusjon:


Entourage handler om fem sjukt heldige klovner som støtter hverandre i en by som lett dolker en i ryggen.


Da lærte du det.


Rolling Stones’ kjente anmelder Peter Travers mener filmen, som ventet, er en utvidet episode av serien, men han er fornøyd nok til å gi 3,5 stjerner.
– Selv bra saker kan bli kjedelig, men her er det ingen som tryner… Entourage på kino er som en seiersrunde for skuespillerne fra serien vi ble glad i.
 

New York Daily News går et halvt hakk ned, og kommer med en smule forsiktig, dog koselig skryt.

– Filmen føles som en litt for lang episode, men selv om det hele er litt oppblåst, så fungerer det grunnet rollebesetningens kameratskap og den gode atomsfæren.

The Guardian er enige.


Entourage er som en entusiastisk, litt full valp som humper benet til en stripper, men som er desperat etter å gjøre alle fornøyd. Dette er en film som er designet for å bli likt, noe som gjør den vanskelig å hate.


New York Post nøyer seg med 2 stjerner, og går for tittelen «boring bromance».
Entourage-formelen føles overkokt, utspilt, brukt opp. Dette kunne vært en bro-gasm. Istedet er det som å se (gamle artister) gjøre sine gamle hits om og om igjen – uten å skjønne at når man ikke klarer å komme opp med nytt materiale – så er det over.
 
Philadelphia Inquirer
gir også 2 stjerner, og sier at det ikke er noe i filmen som er
spennende. Gitt at man ikke er så spent på hvilke kjendiser som dukker
opp. 
 

2 stjerner blir det også fra
Chicago Tribune, som mener Ari er det eneste som egentlig er bra. Igjen.


– Ikke elendig, men hvorfor så tannløst, Entourage? Skuespillet til Piven var mer eller mindre det som gjorde serien, og de få gangene filmen fungerer, så er det han som gjør det også.
«
Entourage henger ikke sammen på storskjermen», er den snedige tittelen på anmeldelsen hos Boston Globe, som gir 1 stjerne. («Entourage» betyr «følge», altså noen som henger sammen… Gettit?)


– Statiske karakterer i en udramatisk situasjonskomedie som kjører seg fast slik serien gjorde.


The New York Times mener tv-showets seneste sesong, som altså ble den siste, gikk på tomgang, og at kinoversjonen nesten er verre.


– Du kan beskylde filmen for å glamorisere den overfladiske hedonismen den skildrer, men den anklagen vil kun holde mål hvis filmen hadde noen genuine følelser, romantikk eller fantasi. Istedet har den frenetiske Ari, som en gang hadde en karriere som en halv-morsom intern vits, men som nå har blitt en historie som er litt gøyal fordi den er poengløs og altfor lang.


Den morsomste anmeldelsen kommer fra
The Awl, som gir 0 stjerner. De synes innholdet, humorforsøkene og handlingen er elendig, men mener at alt det tekniske ved filmen – utenom lyden – også ikke holder mål.


Entourage får Sex and the City 2 til å se ut som Inception, med mer kjønnshår.
 
 
Ikke så overraskende fun fact: Filmen har med mange kjente modeller, blant andre Nina Agdal.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer