Hopp til hovedinnhold
<3 (SOPHIEELISE.BLOGG.NO) 

Booket Sophie Elise som DJ: – Vi kunne satt på Spotify, men bedre å se henne i DJ-boksen

<3 (SOPHIEELISE.BLOGG.NO) 

Det skal ikke være lett å bli tatt seriøst når du er toppblogger.

For en drøy uke siden skrev Sophie Elise Isachsen på sitt eget nettsted at folk i DJ-miljøet kritiserer henne for at hun nå prøver seg i yrket. 21-åringen erkjenner at hun lettere får spillejobber fordi hun har et kjent ansikt, men forteller at hun jobber knallhardt for å lære seg faget, og at at hun har fått opplæring siden januar. 

Harstadværingen skriver at hun vil spille hip-hop, gamle hits og litt deep house, men ifølge daglig leder av et utested som har booket henne to kvelder på rad, kunne de like gjerne spilt musikken selv via Spotify. 

Kommentaren kommer etter at Porsgrunn-DJ og produsent Hasta delte Facebook-eventet på sin personlige profil. 


INNLEGGET VAR ÅPENT FOR ALLE Å SE FØR DET BLE FJERNET (SKJERMBILDE)

Etter at DJ og P3-programleder Christine Dancke kommenterte slettet Hasta innlegget, og han har beklaget til alle involverte. Hasta ønsker ikke å kommentere saken videre.

– Jeg er i sjokk, men samtidig ikke, forteller Christine Dancke til 730. 

– Dessverre er det overraskende mange arrangører der ute som reduserer kvinnelige DJs til et fint bilde på Facebookeventet og noe «pent å se på» i boothen. I begynnelsen av Hoetell husker jeg flere anledninger hvor arrangører ble skuffa over hvor basic Silje (Larsen Borgan, red.anm.) og jeg så ut på jobb, og som gikk ut i fra at vi ikke ante hva vi holdt på med. 


– Så dette handler om to ting, fortsetter Dancke. 


– Hasta og alle andre som ikke skjønner at man ikke kan forhåndsdømme noe man ikke vet noe om (altså hvor seriøs Sophie er med DJingen), og en
 arrangør som ikke respekterer sin egen booking. 

Fortsetter under 

Et bilde publisert av hoetell (@hoetell_)

Odd Egil Magnussen jobber som daglig leder i Park Bar og Nattklubb i Porsgrunn, og forklarer til 730 at han ikke mente det noe negativt med kommentaren. 

– Vi vil ha Sophie Elise på Park da hun er ei jente som har fått til mye bra og vi syntes det er moro at hun vil spille her på Park og har debutert som DJ.

Vi reagerte på «det er bedre å se henne i DJ-boksen enn å sette på Spotify»-kommentaren, og lurte derfor på om Isachsen ble booket fordi hun er pen å se på. (Men ikke noe mer talentfull enn en Spotify-spilleliste?) 

– Jeg ville bare presisere at hu er bedre i DJ-bua enn å bare sette på Spotify den dagen. Var ikke utseendet jeg siktet til. Jeg ville forsvare Sophie da jeg syntes det er tøft at hu har begynt med spilling og syntes det er dumt at folk skal være negative til det. Tror det blir meget bra og gleder meg masse 😊 Håper ikke det ble negativt tatt imot for mener absolutt ikke noe negativt med det 😊 Bare positivt, avslutter han. 

Da vet vi det 😊

Se også: Oslo-DJ blir spurt om gutter hjelper henne

Nyeste saker fra 730.no

Les mer