Hopp til hovedinnhold
James Bond Aaron Taylor-johnson lucien laviscount
Blir Aaron Taylor-Johnson eller Lucien Laviscount den nye James Bond? (Instagram, Netflix)

Lucien Laviscount fra Emily in Paris diskuteres som neste James Bond

Blir det neste Bond in Paris for Lucien Laviscount?

OPPDATERT 3. januar: Lucien Laviscount får konkurranse fra Aaron Taylor-Johnson? Ryktene vil ha det slik. Ifølge Screen Rant, skal Kick Ass-skuespilleren nå være et av de nye navnene som potensielt kan ende opp med å spille James Bond. Aaron (født i 92) skal angivelig ha hatt et møte med Barba Brocolli for å diskutere den ikoniske rollen.

Helt siden Daniel Craig (54) annonserte at No Time To Die ville bli hans femte og siste eventyr som James Bond, har folk synset om hvem som bør ta over rollen.

Nå har et nytt navn dukket opp i miksen over potensielle skuespillere, skal vi tro ryktene.

Det er altså ingen ringere enn Lucien Laviscount aka Alfie fra Emily in Paris.

Lucien Laviscount Alfie Emily In Paris season 3 Netlix Lily Collins Emily Cooper alder Lucas Bravo Camille Razat Norge
Lily Collins som Emily, Lucien Laviscount som nykommeren Alfie (Netflix)

Ifølge Daily Mail, har Lucian (født i 92) fanget oppmerksomheten til Bond-sjefen Barbara Broccoli som følge av Netflix-sukssessen med Lily Collins.

Se også: Emily In Paris sesong 3 inviterer til cringefest. Her er de vondeste øyeblikkene!

«Lucien krysser av alle boksene. Han er en super talentfull skuespiller, ekstremt kjekk, og de siste 18 månedene har han fått mange nye fans etter Emily in Paris. Bond-sjefene sier de kan se han for seg i 007-smokingen, og hvor kjekk og passende han vil være for rollen,» sier en kilde til Daily Mail.

Emily in Paris ble kanskje britens store gjennombrudd, men han har også flere kjente titler på CV-en.

Selv om rollene i seg selv kanskje ikke er de største. Lucien har tidligere spilt i blant annet Skins, Scream Queens, Shameless og Supernatural.

007? (Instagram/its_lucien)

Se også: Barbara Broccoli utelukker ikke Idris Elba som neste James Bond

Til tross for at kildene vil ha det til at sjefene er over seg av begeistring, er det én liten ting som kan stikke kjepper i hjulene for Lucien.

CV-en hans inkluderer nemlig også deltakelse i reality-serien Celebrity Big Brother i 2011.

Dette skal angivelig være en liten hake, ettersom produsentene mener det er litt får lavmælt for en Bond-skuespiller. Men, hei! Jennifer Hudson startet på American Idol og vant en Oscar tre år senere for Dream Girls med Queen B.

Se også: Her er 10 norske stjerner som startet i talentkonkurranser på TV 💫

I andre Bond-relaterte nyheter, ryktes det også at Barbra har gitt grønt lys til å teste stunt i Pinewood Studios, der mye fra filmene har blitt filmet. Ingenting er dog bekreftet fra offisielle kilder helt enda.

Når det er sagt kan man håpe at noen annonseringer ikke er altfor langt unna. Den lengste tidsperioden mellom Bond-filmene var de fire årene da filmserien gikk fra Pierce Brosnan til Daniel Craig.

Daniels avskjed i No Time To Die kom ut i 2021, så klokka begynner å tikke litt.

En annen Netflix-hunk som har blitt koblet til agent 007 er Regé-Jean Page fra Bridgerton. Han får dog dårlig mottakelse for rollen i ferske The Gray Man; Netflix’ nye forsøk på en slags James Bond-franchise. Her spiller han den shady-CIA-sjefen Carmichael. Den 2 milliarder dyre filmen slaktes av anmelderne, og det kan tenkes at Barbara Broccol ikke lenger vurderer Regé-Jean som Bond, James Bond 🍸

Se også: Fikk du med deg disse syv skjulte detaljene fra Glass Onion?

Les mer