Hopp til hovedinnhold
(GOLDSTAR) 

Bon Iver avlyser Norge :(

(GOLDSTAR) 

Oppdatert: 4. januar: 

🙁 🙁 🙁

Bare noen uker før den planlagte Oslo-konserten avlyser Bon Iver hele Europa-turnéen sin. Grunnen skal være «av personlige årsaker», som kan bety hva som helst. Vi håper det står bra til med Justin og gjengen. 

Kjøpte billetter refunderes via utsalgssted, det er dessverre ikke planlagt noen nye datoer i nærmeste fremtid.

Se hele beskjeden nedenfor. 

Sak fra 12. september 2016:

Etter gedigen suksess med indie-perler som «Skinny Love» og «Holocene» forsvant Justin Vernon alias Bon Iver litt fra det musikalske kartet. Spesielt i Norge har kjærligheten til folk/pop-sangeren hele tiden vært stor, og bandet har spilt på både små (John Dee, 2008) og større scener (Sentrum Scene, 2011) her til lands. Øyafestivalen booket også Bon Iver i både 2009 og 2013.
Alle gode ting tar slutt, men for Bon Iver ble heldigvis ikke pausen permanent. Justin Vernon har de seneste årene fokusert på sideprosjekter som bandet Volcana Choir og Kanye West- og Francis and The Lights-samarbeid, men er i 2016 tilbake med Bon Iver. Wisconsin-sangeren klar for sin største norske gig hittil: Oslo Spektrum. 

Her er en live-video av «Skinny Love», også gjort kjent via Birdy: 

I midten av august kom dobbeltslippet med de enkle titlene «22 (OVER S∞∞N)» og «10dEAThbREasT», etterfulgt av «33 «God»». Tredjeplaten 22, A Million slippes 30. september.
I dag bekrefter konsertarrangør Goldstar til 730 at Bon Iver er klar for norsk comeback – denne gangen i Oslo sentrums største konsertsal, Oslo Spektrum. 


– 
Lite er så tilfredsstillende som å jobbe med en artist og se at de vokser fra John DEE til Sentrum Scene til Oslo Spektrum. Jeg har til gode å se Bon Iver levere noe annet enn fantastiske konserter, og det skal bli en sann glede å oppleve dem i all deres innovative prakt inne i Oslos storstue, forteller Stian Pride fra Goldstar. 


Konserten er 29. januar, billettsalget starter førstkommende fredag (16.) klokken 10:00 via Ticketmaster. Lykke til! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer