Hopp til hovedinnhold
Hvis du trodde det var pes å kjøpe en toroms i Trondheim... (XYZ Films)

Boligjakten fra helvete – se trailer

Kjøpet av første bolig er ofte stress, men det blir sjeldent så koko som dette.

I Vivarium blir et ungt par fanget i jakten. Bokstavelig talt.

Vihvafornoe?

La oss sitere Wikipedia:

Et vivarium er et område, oftest lukket, for å holde og drette opp dyr eller planter for observasjon eller forskning. Ofte simuleres en del av en arts økosystem i mindre skala, med kontrollerte miljømessige betingelser.

Mon tro om tittelen hinter om noe!!!

Hovedrollene spilles av Jesse Eisenberg (The Social Network, Now You See Me) og engelske Imogen Poots (28 Weeks Later, Need For Speed).

Nykommeren Lorcan Finnegan står for regi.

Stilig nok er Vivarium en amerikansk-irsk-belgisk-dansk produksjon, som også blander sjangre som drama, thriller, horror og science fiction med mørk komedie.

Jesse og Imogen er Tom og Gemma, et par som havner i en mystisk labyrint i forstaden Yonder etter en særs snodig visning.

I det uhyggelige nabolaget er alle husene dønn like, og på vei ut kjører de forbi kåken igjen og igjen og igjen og igjen.

🙁

Tom og Gemma flytter ufrivillig inn i hus nummer 9, men gjør alt de kan for å komme seg ut. Det viser seg dog å bli en hella krevende jobb.

Traileren røper litt, men den er også veldig stilig:

Vivarium har allerede blitt vist på festivaler, hvor den har fått tommel opp fra de fleste anmelderne

Vivarium er et unikt stykke historiefortelling som skiller seg fra alt annet, skriver Zoe Rose Smith fra Zobo With A Shotgun, og legger til at filmen er «modig som bare bærer negative følelser og ren elendighet».

Sarah Cartland fra Caution Spoilers kaller filmen «meget fornøyelig», selv om satiren ikke akkurat er subtil, og hyller filmens bekmørke humor.

Ben Croll fra The Wrap er mindre henrykt.

– Vi er ikke sint på deg, Vivarium, vi er bare skuffet.

Ordinær kinopremiere i mars. Norsk dato er ikke bekreftet.

Se også: Bli med 730 på kino! 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer