Hopp til hovedinnhold
(FITFAGER)

Bodøs største blogger: – Målet er Paradise Hotel og jobb i klesbutikk

(FITFAGER)

Det hele startet som en treningsblogg, med munter og informativ tekst og inspirende bilder…


(FACEBOOK)


… fra fjelltopper til strender…


(FACEBOOK)


… og instruerende treningsvideoer…


Men
Lotte Cornelia Ninja (!) Fagerheim har nå fått ME, og FitFager.blogg.no har blitt mer en såkalt «alt-mulig-blogg», noe som ser ut til å fungere bra…(FITFAGER)


Bloggens forandring har nemlig hatt positive følger.
Lotte Cornelia har ifølge Bodø Nu blitt Bodøs største blogger, med 2.000 daglige lesere og nesten 52.000 likes på Facebook, samtidig som hun også har tatt litt av FitFager-ånden over til Instagram
… pluss at hun har moteinnslag…


(FITFAGER)


… og mer av seg selv.(INSTAGRAM/FACEBOOK)


Men klisjeen er dessverre sann: Når man blir berømt, så kommer haterne.
 
– Synes du jeg er en blogghore?, skriver Lotte Cornelia oppgitt. – Og hva faen er en blogghore egentlig? Har fått høre dette et par ganger nå og tror ikke dere helt tenker over hva det faktisk betyr. Jeg ser for meg at en blogghore må være en person som bruker bloggen sin til å reklamere for seksuelle tjenester man kan kjøpe og dette har jeg absolutt IKKE gjort! 
 
Heldigvis har ikke trollene på nettet gått utover selvtillitten til 22-åringen, jamfør teksten hun har lagt til dette ublu bildet:

(FITFAGER)Nordlands-jenta, som nå er basert i Narvik, bekrefter overfor
Bodø Nu at folk misoppfatter henne basert på bloggen.

– De tror de kjenner meg kun av å lese bloggen min. Men sånn er det vel å bo i småbyer som Narvik. (…) Folk er veldig misunnelige på meg… Jeg mener ikke å være arrogant eller overlegen. Mange oppfatter meg som litt skrytete og det er nok mest fordi jeg er penere, smartere, mer selvsikker og flinkere enn folk flest i alt jeg foretar meg i livet.


Men Lotte Cornelia har full forståelse for at noen lesere blir sjalu.

– Jeg har ligget på topp én i Bodø en liten stund. Det er ikke uten grunn. Folk liker det jeg skriver om og jeg er pen å se på. (…) Jeg skjønner at mye misunnelse oppstår.

Ambisjonene strekker seg dog forbi status som Bodøs mest populære blogger.
I neste måned stiller hun i det legendariske mannfolks- og livsstilsbladet Vi Menn, og deretter krysser hun fingrene for å få bli med i sesong 7 av TV3s store reality-flaggskip, som en karrierespringbrett.

– Mitt aller største mål er å vinne Paradise Hotel, sånn at jeg kan få jobb på en klesbutikk etterpå, forteller Lotte Cornelia til
Bodø Nu.

Nøkkelen til å føle seg bra er god selvtillitt, mener bloggeren.

– Dessverre er det er vanskelig for meg å skrive kritisk og negativt når jeg er så fornøyd med meg selv. Er det ikke viktig å være fornøyd med sin egen kropp? Jeg går gjerne ganske slutty på byen for å vise den litt ekstra fram.

Den ekstra gode selvfølelsen kan dog være – for å sitere Jay Z – både The Gift & the Curse.

– Noen ganger skulle jeg ønske at jeg slapp alle blikkene fra ungjenter og voksne kvinner som bare sier «God bless you, Lotte». Men sånn er vel livet når man har så mange som ser på meg som et stort idol.

Mer om FitFager-prinsessen hos Bodø Nu.


PS: 730s Bodø-avdeling har laget denne gjønete listen: Topp 10 grunner til å ikke besøke Bodø

Nyeste saker fra 730.no

Les mer