Hopp til hovedinnhold

Bodørock og Kråkebowling!

Vi var i Bodø i helgen. Bodø er fint, vi liker Bodø. Vi har litt røtter i nærheten, pluss at vi liker dialekta. Den øvde vi en del på også. Pluss at sola kom frem igjen like etter at vi slutta å spille. Det er feelgood! Sånn her så det ut på Rock Café:
Vi fikk tegnspråk-kjærlighet <3
Vegard i midten jobber på Min Plass, men kom seff bort til Rock Café for å vise crowden sine fete moves. Det gjorde også Raj, han som viser det kule tegnet. Takker også Vegard for å ha lært oss ord, uttrykk, begrep og vendinger, og ikke minst for at de geleidet oss i retning burger. Æ bi å spis burger.

Det var fint. Det var mye kortere skjørt i Bodø enn i Oslo. Litt strammere også. Det er gøy å oppleve nye kulturer, som dem sier. Vi gleder oss til å komme tilbake og lage fest!Da vi sto opp dagen etter var vi cirka tusen trøtte. Vi la oss da sola tittet inn, og da vi våknet tittet den FORTSATT inn. Mhm. Heldigvis hadde hotellet sen utsjekk<3 Men så fikk vi melding om at noen kråker hadde gjort klar bowlingkulene sine og snørt på seg skoa. Så da var det bare en ting å gjøre; bowle.

Tre steg, og så et til, og så beinet sånn BAK.
Vi lekte ikke bowling. Det var full fokus.
Tenker taktikk.
Sjokkerte over de gullrene bowlingskoa. Men sånn er det. De brukes jo bare inne.
Fin i stilen.
Den rosa ble vår favoritt.

…og selvom vi ikke hadde spilt bowling på 12 (?) år, nesten, (neida, joda, neida, joda), så satte vi spor FORÅSIDETSÅNN. Beste dame så langt i august, altså, Christine Dancke. Ellers var Kråkesølv flinke, da. De hadde egne sko… fine vesker til bowlingkulene sine, og ja… de kunne all bowling-etikette. Vi lærte mye. Takk! <3

Det Silje vant var 1.plass for minst sko. Str 35 med borrelås.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer