Advertisement

Bloggete anmeldelse: Love Island Norge ??

16. sep 2018 kl. 00:00
TØRSTE PÅ DEN STORE KJÆRLIGHETEN (VEGARD BREIE/TV3)

«Nå kommer endelig Love Island til Norge», har alle tenkt. Men er det egentlig noe å rope hurra for? Det er litt rart å egentlig ikke ha så veldig mange følelser rundt et program vi trodde skulle være superkontroversielt. Der kom jo skrotnisse-festen Ex on the Beach dem til de grader i forkjøpet.

Så da var det litt spesielt å sette i gang med denne saken. Skal vi skrive recap? Det blir for kjedelig. Topp 10 sitater? Ikke nok gode sitater. Folk er for kjedelig. Så det blir en slags bloggete anmeldelse. Håper det er oki.

Første episode var sinnssykt traus. Det beste var den ferske programlederen i form av saftdronninga Tone Damli. Hun var naturlig, avslappet og behagelig. Og hun bevegde ikke like mye på armene som Triana.

Fortellerstemmen er også noe for seg sjæl. Komikeren Rasmus Wold gjør det hele mer morsomt, med litt frekke og kjappe kommentarer underveis. Dog kommer folk enten til å elske eller hate at det er en som kommenterer alt. Litt morsomt i seg selv at produksjonen har skjønt programmet kom til å bli så kjedelig at de trenger flere aspekter. Se også: Topp 10 sitatet fra Ex on the Beach Norge

Konseptet er jo både gøy og koselig. Folk som trodde de kanskje var evig single kan endelig finne kjærligheten. Via en app kan vi her hjemme være med å velge hvem som står med hvem, og hvem som da må reise hjem.

Første episode starter med at jentene skal gå et skritt frem hvis de ser en gutt de vil stå med, og når alle blir stående helt i ro på nesten samtlige gutter, får man en vond følelse i magen. Litt som da man ble valgt sist i gymmen.

Synd de starter med å drepe selvtilliten til guttene, hadde kanskje vært litt hyggeligere å få folk til å ikke føle seg dritt første gang de møter gjengen. Den gang ei. Fortsetter nedenfor irrelevant, men veldig gøyal gif

Bloggprins og (selverklært) livreddende forfatter Espen Hilton er deltakeransvarlig på Love Island, og foreløpig skjønner jeg ikke helt hva han har tenkt. Det er med en kresen blogger og tidligere Paradise Hotel-deltaker (i form av Andrea Sveinsdottir), en lege som selv kaller seg «Dr. Love», samt en jente som overdramatiserer alt og i løpet av to episoder selv måtte påpeke hvor kul, snill og god til å lese kroppsspråk hun er. Husker ikke hva hun heter.

Med et slikt program (og hva man har sett fra de andre landene det blir sendt), så vi for oss full dramatikk. Heldigvis har det blitt bedre bare fra første til tredje episode, men hvis ikke det tar seg opp mer i løpet av sesongen, blir det kanskje ikke flere sesonger med Love Island i Norge.

Vi håper de veldig single deltakerne finner kjærligheten, da. Tips fra oss: Kanskje det hjelper å justere forventningene litt?

Basert på de tre første episodene havner Love Island dessverre på den nedre delen av terningkastskalaen for vår del, men vi klarer ikke å ikke se på heller. Krysser fingrene for at den interaktive delen gjør showet mer spennende, og at Espen Hilton hiver inn noen mer festlige deltagere etterhvert. I verste fall kan han jo kanskje stille selv. Love Island Norge: Terningkast sterk 2Tone Damli: Terningkast 6 Se også: Ex on the Beach, Love Island eller Paradise Hotel – hvilken norsk møkkaserie bør du melde deg på?