Hopp til hovedinnhold
DIDDY MED AUBREY (TIL HØYRE) OG RESTEN AV DANITY KANE I 2006 (WARNER)

Blir sterkere av Playboy

Sannsynligvis er hun herved litt mindre kjent for sin sangstemme, men forhåpentligvis noen hundre tusen kroner rikere:

Aubrey O’Day, som sammen med sin kollega Wanita «D. Woods» Woodgette fikk fyken fra P. Diddys gruppe Danity Kane, bretter seg ut på 8 sider i marsnummeret av amerikanske Playboy.

Rettelse, hun bretter seg ikke fullstendig ut (iallefall ikke i denne runden), opplyses det i pressemeldingen fra bladet.
Noen av bildene er her.
25-åringen fra San Francisco, som hevder hun ikke har hatt noen form for kirurgiske justeringer utført på kroppen, sier til MTV at hun poserer «naken» rett og slett fordi det er «naturlig», samtidig som hun forsøker å forklare hvorfor det også er «empowering».
– Å kunne føle seg komfortabel med dette og vise at sex kan være en vakker, komfortabel – at din seksualitet kan være en vakker, komfortabel ting – vil gjøre folk sterkere.

I andre intervjuer har hun minnet om at kjente damer som Drew Barrymore, Charlize Theron, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle MacPherson og Sharon Stone også har stilt opp i bladet.

Før jul røpet sangeren overfor US Magazine at hun er glad i både gutter og jenter.

– På det nåværende tidspunktet i livet mitt kan jeg ikke si hva som er min seksuelle preferanse. Det eneste jeg ser etter i livet er utrolig begjær og ærlig kjærlighet, forklarte O’Day.

Da P. Diddy spilte i Oslo Spektrum sammen med Snoop Dogg i mars 2007, var det lenge snakk om at Danity Kanye skulle varme opp, noe som ikke skjedde. Men kanskje Aubrey nå tar turen. Etter det 730 erfarer, var hun nylig i samtaler med promotører om å gjøre spreke klubbkonserter i Norge.

Videoen til Danity Kanes singel «Damaged»:


Se forsidesakene til 730.no.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer