Hopp til hovedinnhold
PATSKI LOVE & CHRIS STALLION AKA JUICY (JETON KACANIKU)

Blir Norge kaldt for Mika?

Etter litt masing tok vi en prat med Patski Love, som sammen med Chris Stallion er kjent som DJ-duoen Juicy. Si hva du vil om disse pent kledde Oslo-pretty boysa, men når det kommer til å arrangere fester, er de kanskje Norges ivrigste. Det har de vært i 5 år, noe som feires på både Blå og Ingensteds (Blås nye naboklubb) i Oslo nå på lørdag. Patski, gratulerer med dagen. Vi skriver ikke om klubbarrangementer fordi vi ennå ikke har tid, og fordi man heller kan lese om slikt hos Facebook. Men vi ser at dere nå slår et slag for jente-DJ-er via en liflig skrulle vi tenkte å nevne. Hvem er hun?

Jasså, så det er slik vi skal få oppmerksomheten til 730?

Nei nei, men det er jo hyggelig med kvinnelige DJ-er, spesielt en som ser litt ekstra dyktige ut.

Hehe, DJ Mika Gold er bra. Hun er litt som oss – en som tør og by på seg selv og er ikke så selvhøytidelig. Hun er tydeligvis heller ikke så sjenert da arbeidsantrekket hennes bak platespillerene i Las Vegas er bikini uten en tråd kun iført kroppsmaling. Nå gjenstår det å se om dette blir for kaldt i Oslo på lørdag, så de som kommer får se.

Hvem er de andre som kommer? Vel, det kan virke som vi er like kule som fest-sjefen sjølv; Diddy. Kvelden før D-Nice (for gamle hiphop-hoder kjent fra Boogie Down Productions med KRS-One) kommer for å spille for oss, spiller han i 40-års bursdagen til Sean «Puffy/P. Diddy» Combs. Vi er nok dermed blant de første til å få historiene fra Diddys bursdag rett fra kilden. Men 730, vi sladrer ikke, høhø. D-Nices spilling etter Juicy er for Rihanna, så vi er i celebert selskap. Ved siden av snuppa og han litt eldre kjendis-DJ-en kommer en av verdens beste video-DJ-er, DJ Crime fra Las Vegas for å gjøre noe vi aldri har sett maken til i Norge før. Video-DJ-ing eller VJ-ing har blitt enormt i USA, og er også på vei opp og frem her i Norge, med blant annet Juicy i spissen. 

Ja, dere er skamløst rå på å skryte av dere selv. Men i løpet av disse fem festårene må det vel ha vært et par nedturer også? Fortell. Ja, vi må holde på det positivt vet du. Men for å nevne noe som ikke var så kult: Det var en virkelig blemme å booke 50 Cents DJ Whoo Kid. Ved siden av at han kom med en den tynneste platebaggen vi noengang har sett, med 20 plater som han måtte spille to-tre ganger, var settet også så langt unna G-Unit som man kommer; Madonna, Gwen Stefani, Justin Timberlake osv. Snakk om å undervurdere publikum i Europa. Som om ikke dette var nok prøvde Whoo Kid også å stikke fra minibar-regningen på hotellet som ikke var rent liten.

Buuuuh. Fortell om flere Juicy-nedturer, det er gøy.

Tja… Biz Markie, Kid Capri og DJ Cash Money hadde alle mer enn nødvendige stjernenykker for å si det sånn, Biz Markie kunne ikke gå opp trapper en gang. Dette hadde kanskje litt å gjøre med fedme, noe som ikke blir særlig bedre av tre doble Whoppere.

Laughing Out Loud. Men som oftest er Juicy synonymt med kos og det som ofte blir betegnet som «god stemning». Hvem er hyggelige da?

Vi har blitt gode venner med DJ Cassidy, Neil Armstrong, som er Jay-Z’ DJ og Jus Ske til N.E.R.D., for å nevne noen få. Dette er folk vi er hjemme hos når vi er i New York…  Cassidy, som Jay-Z nylig svarte at var sin favoritt-DJ i forbindelse med DJ Hero-lanseringen, inviterer oss hvert år til bursdagen sin i New York på lik linje med Diddy, Nas, Jay-Z og resten av stjernene der borte. Det er litt stas da.

Tøft. Da regner vi med at det blir gøy på lørdag og at drita nordmenn ikke forstyrrer Mika når hun crab-scracther. Har du forresten en alltime-favorittvideo? Tenk lurt nå, Patski. Vi har satt som beskjedent mål at dette skal bli den beste festen i Oslo på minst fem år, og vi pleier å holde det vi lover! I stedet for å tenke lenge og godt velger jeg å følge instinktet og det første som slår meg. Favorittvideoene er selvfølgelig The Notorious B.I.G.s «Juicy» og Mtumes «Juicy Fruit». Dette er jo fundamentet i Juicy.

Se også: Patski minnes sin venn DJ AM (R.I.P.)Nyeste saker fra 730.no

Les mer