Hopp til hovedinnhold
Deadpool 3 casting Emma Corrin The Crown
Deadpool 3 (Marvel)

Taylor Swift lager TV-serie med manusforfatter til Succession

Artisten har en særdeles travel høst foran seg.

OPPDATERT 2. oktober: Blir Marvel det neste for Taylor Swift? Nærmere bestemt Deadpool 3 som karakteren Dazzler. Ryktene om at artisten muligens dukker opp i MCU startet først etter at det ble nevnt av The DisInsider for en drøy måned siden. I ettertid har den potensielle castingen blitt omtalt av blant andre The Guardian.

Nå får også en ny video flere til å tro at TS x Deadpool 3 er mer en teori?

For Taylor Swift og Travis Kelce alias Traylor er faktisk ikke det eneste som skaper blest etter at artisten gjester en av NFL-spillerens kamper for andre gang.

Taylor-Swift-Hugh-Jackmann-Ryan-Reynolds-Deadpool-3
Blir MCU det neste for Taylor Swift? (Instagram/hughjackman)

Denne gangen får også selskapet hun bringer med seg flere til å sperre opp øynene.

Ikke bare er Ryan Reynolds alias Deadpool selv og Hugh Juckman alias Wolverine med på kampen. Det er også regissøren Shawn Levy.

Se snutten nedenfor. 

Mange mener altså denne snutten gir ryktene om Taylors MCU-debut mer kredibilitet. Det er dog verdt å nevne at artisten er god venn med ekteparet herr og fru Reynolds alias Blake Lively og Ryan Reynolds fra før. Lenge før spekulasjonene om castingen startet.

Det er heller utenkelig at Ryan tok med seg sine kompiser på kampen slik at Blake kunne konsentrere seg om å få servert all teen fra Taylor om Travis i fred. Hvem vet.

Deadpool 3-trioen (Instagram/hughjackman)

Marvel er jo kjent for å være svært så hemmelighetsfulle, så vi tviler på at vi får vite om ryktene stemmer med det første. Deadpool 3 har planlagt premiere 4. september 2024, men så var det denne streiken da…

Les mer om potensiell Taylor Swift-basert TV-serie i den opprinnelige saken nedenfor.

Taylor Swift (født i 89) skal angivelig være i dialog med manusforfatter Alice Birch om å skape en ny TV-serie basert på kjærlighetslivet sitt.

TayTay som for øyeblikket er på en rekordknusende verdensturné ønsker å skape et «meta-feministisk» verk inspirert av den yngste arvingen i Succession, Shiv Roy.

Sangeren skal angivelig ha blitt svært imponert av hvordan Alice skrev Shivvy i et mannsdominert miljø i hitserien.

Succession siste episode reaksjoner anmeldelser
Succession (HBO)

Kjenner vi superstjernen rett, så vil den nye TV-serien også hente inspirasjon fra tekstene i musikkatalogen hennes.

Med andre ord er det en rekke berømte ekser som bør holde tunga bent i munnen fremover.

Les også: 730.no guide: Her er eksene Taylor Swift synger om!

Som mange allerede vet så har Taylors tidligere forhold inspirert flere av hennes største hits. Nå bør kanskje Matt Healy, John Mayer, Jake Gyllenhaal og Joe Alwyn ta dekning mens superstjernen forbereder seg på å omgjøre hjertesorgen(e) til et manus.

taylor swift the alcott joe alwyn the national
Taylor Swift og Joe Alwyn på Saturday Night Live-etterfest på Zuma i New York City i oktober 2019 (Robert Kamau/GC Images)

Taylors samarbeidspartner skal visstnok være den britiske manusforfatteren Alice Birch. Hun har produsert flere teaterstykker og bidratt til TV-serier som Succession, Normal People og Dead Ringers.

Se også: De 10 mest sjokkerende øyeblikkene fra Succession

Selskapet Searchlight Pictures, som er eid av Disney, skal produsere prosjektet. De står også bak Oscar-filmen The Shape Of Water (2017) og Nomadland (2020) med Frances McDormand.

Manusforfatter Alice Birch (Rex Features)

Det blir også interessant å se hvordan Tay skal kombinere dette med en av de største konsertturnéne i historien.

Med hele 131 datoer satt og over 2,4 millioner billetter solgt i løpet av tjuefire timer, er Eras Tour den turneén med høyest billettsalg på én enkelt dag ifølge Ticketmaster.

Det ser også ut til at The Eras Tour blir den første turnéen noensinne til å omsette for 1 milliard dollar. Foreløpig tilhører rekorden Elton John sin Farewell Tour som har nådd 925 millioner dollar.

Les også: Taylor Swift er sertifisert norgesuvenn

Nyeste saker fra 730.no

Les mer