Blir ikke med i Iron Man 2

14. okt 2008 kl. 00:00

I en morsom scene i Iron Man, står jernmannens bestevenn foran et monter med en jerndrakt. Etter et sekunds vurdering, dropper han planen å sier “neste gang”.

Så lo hele kinosalen.
Men det blir ikke noe neste gang for Terrence Howard. I Iron Man 2 er hans rollefigur Jim Rhodes tildelt Don Cheadle, hevder Hollywood Reporter.

Kilder nettstedet har snakket med, hevder uenigheter med produsentene hos Marvel er årsaken. Blant annet den klassiske pengekrangelen.

Heldigvis for oppfølgeren ser det ut som Robert Downey Jr. på nytt stiller som Iron Mans alias Tony Stark, mens det er forventet at Gwyneth Paltrow igjen skal spille hans nervøse assistent Pepper Pott.

Don Cheadle fikk sitt gjennombrudd i Dennis Hoppers klassiske 1988-gjengfilm Colors med Sean Penn og Robert Duvall. I 2005 ble han Oscar-nominert for sin innsats i Hotel Rwanda, for deretter å spille i og produsere Oscar-vinneren Crash.

Ifølge Imdb.com skyter Terrence Howard ingen andre filmer i øyeblikket. Etter Iron Man gjorde han actiondramaet Fighting, som ingen har sett.

Robert Downey Jr. med sort dustemaske.