Blir hun årets frøken Norge?

18. mai 2011 kl. 00:00
(ROLF-ØRJAN HØGSET)

Fay Teresa Vålbekk fra Risløkka i Oslo kvalifiserte som piken R&B-hunken se backstagebilde), noe som kvalifiserer til 730-intervju. Dessuten kan 19-åringen – kanskje – snart bli ordentlig kjendis.

Fay, du kan ende opp som Frøken Norge. Men først til det viktige; du ble dratt opp på scenen og kozte deg med Trey Songz foran alle (video). Hvordan var det og hva er alle detaljene rundt det som skjedde etterpå?

– Haha, I don’t kiss and tell!

Hmph… Men hvor hot er Trey Songz, på en skala fra 1 til 10?

– Hm, jeg må si en sterk 9-er.

Nå er det Frøken Norge som gjelder. Hva har du på CV-en?

– Jeg har vært modell i tre år og hatt mange småjobber, blant annet med fotograf Rolf-Ørjan Høgset. Jeg har vært modell for Arkaden kjøpesenter i Oslo, OnePiece, russedresser, Oslo Fashion Week og så skal jeg gjøre et catwalk-show på Operaen i Oslo 30. mai.

Okay. Men hvorfor fortjener du å bli Frøken Norge?

– Jeg fortjener å vinne Frøken Norge fordi jeg ville vært en god representant for landet vårt. Jeg har bein i nesa og mener at jeg har det som trengs for å kunne nå langt i den internasjonale konkurransen. Hvis jeg vinner Frøken Norge vil jeg oppleve utrolig mye og kunne hjelpe mange. Det vil være en drøm som går i oppfyllelse. Dette er noe jeg virkelig vil, og jeg kommer til å gå inn i rollen 120%.

Fortsetter nedenfor.

(TORE RAMSTAD, <3333 PRIVAT $$$, ROLF-ØRJAN HØGSET)

Frøken Norge er chill, men hva med ruvende oppdrag som Playboy? Hadde du sagt ja hvis tallene var korrekte?

– Nei. Det er ikke sånn jeg har lyst til å vinkle modellkarrieren min. Men… Det hadde jo vært veldig morsomt å blitt spurt likevel, hehe…

Til slutt, har du snakket med Trey Songz etter Oslo-besøket?

– Vi holder litt kontakt. Han er en utrolig hyggelig fyr.
Håhå! Lykke til.
Stem på Fay Teresa ved å tekste kodeordet: FN10 til 2105.
En annen god sak: Norsk rapper har fin dame