Blir høy og følsom via Stargate

11. jan 2011 kl. 00:00
MIKKEL OG TOR ERIK MED MER RAP (DUSAN RELJIN)
(Oppdatert: Wiz Khalifa er booket til årets Øyafestivalen i Oslo.)
Hvis du trodde Stargate bare lager #1-pophits for verdens største artister så tar du feil. I tillegg til å ha breia seg heftig til på toppen av radio- og salgslister verden over i fjor med Rihannas «Rude Boy», «Only Girl (In the World)», «What’s My Name?» og Katy Perrys «Firework», fikk Tor Erik og Mikkel også en go’gate-/crossover-hit på tampen av 2010 med Wiz Khalifas finfine «Black & Yellow».
Det svarte og gule superanthemet (som representerer fargene til Khalifas hjemby Pittsburghs fotballag) har allerede fått en offisiell remix med celebre gjester som Snoop Dogg, T-Pain og Juicy J fra Three 6 Mafia, samt diverse uoffisielle remixboosts i form av blant andre Tinie Tempahs versjon for UK-gatene, og Game og YGs L.A. Lakers-hyllest «Purp & Yellow».
Neppe for å feire at han ble tatt med freidige 60 gram marijuana på sin Waken Baken-turné i East Carolina 9. november i fjor, men Khalifa er altså allerede på plass med oppfølgeren til fjorårets mest populære rapsingel i USA (i alle fall i et par uker, jamfør Billboard Hot 100), og igjen er det gromguttene fra Askim og Trondheim som står for produksjonen.

På semi-nostalgiske «Stoned» (seff) mimrer Wiz om tida før han ble kompis med Stargate (på en måte); Da hverken damer eller radio ga ham kjærlighet, og han ikke slapp inn på klubben. Men heldigvis ser ting langt lysere ut nå som han chiller’n i villaen sin med de fineste damene og bare røyker den beste weeden (uten frø og stilker, så klart).

Hør Stargates nye Wiz-singel «Stoned» her:

Ønskereprise:


Mer #win fra Stargate: – Sex i luften og jeg elsker lukten (video)