Blir Harry Styles fra One Direction filmstjerne nå?

12. mar 2016 kl. 00:00
HARRY I OSLO (LISA BJORHEIM, 730) 

HARRY I OSLO (LISA BJORHEIM, 730) 

Vi trodde det bare var gjøn at Harry Styles siktet seg inn på en Hollywood-karriere, men nå ser det ut til å stemme. (Uten at det betyr at han på noen måte legger musikken på hylla, bandet har jo bare en lang pause.)  


Variety 
melder i dag at One Direction-kjekkasen er klar for Christopher Nolan-filmen DunkirkIfølge Deadline har ikke Hazza signert kontrakt ennå, men flere kilder melder at gullgutten skal ha imponert stort på leseprøver, og ble derfor tilbudt jobben av Christopher Nolan & Co. 

Dramet forteller britenes rolle i den franske byen Dunkirk under andre verdenskrig, og Tom Hardy (The Dark Knight Rises, Inception, Mad Max: Fury Road), Kenneth Branagh (WallanderGilderoy Lockhart i Harry Potter) og Mark Rylance (Bridge of Spies) er allerede på plass. 


Ferskingen Fionn Whitehead joiner castet sammen med Harry, men det er ukjent hvilke roller de to skal ha. Får vi se Harry Styles i uniform i mer enn to sekunder skal vi ikke klage. (Selv om det trolig innebærer at han må klippe sin majestetiske manke…)


22-åringen har ingen skuespillererfaring å skilte med, foruten en helt ok episode av iCarly fra 2012.

Styles gjorde også en glimrende prestasjon som den nerdete markedsføringseksperten Marcel i musikkvideoen til «Best Song Ever» i 2013 (1:00): 

Regissør Christopher Nolan har også skrevet manuset, og vil produsere Dunkirk sammen med kona Emma Thomas. Paret er mest kjent for The Dark Knight-filmene, Inception og Interstellar.

Innspillingen skal starte i mai, og Dunkirk har kinopremiere i juli 2017. Vi krysser alle fingre og tær for at Harry takker ja til rollen. <3333 Se også: 22 ganger Harry Styles var verdens søteste