Hopp til hovedinnhold
MICHAEL CERA I FILMEN NICK (MANDATE/COLUMBIA)

Blir han en ghostbuster?

Da Ghostbusters hadde premiere i 1984, var Michael Ceras eksistens fire år unna, men Dr. Venkman (Bill Murray), Dr. Stantz (Dan Aykroyd), Dr. Spengle (Harold Ramis) og Winstons (Ernie Hudson) spøkelsesjakt gjorde stort inntrykk.

I år var den kanadiske 21-åringen fra Superbad aktuell med Ramis’ Year One (en komedie så teit at den allerede er en kultfavoritt), og han forteller papirutgaven av People at det var en drøm som gikk i oppfyllelse å få jobbe med veteranen.

– Jeg elsket Ghostbusters. Da jeg liten ville jeg være Bill Murrays karakter. Harold fortalte meg mange historier, og jeg lærte meg alle ordene utenat, sier Cera, som også innrømmer å ha drevet lobbyvirksomhet for å få en rolle i den kommende oppfølgeren.

Ordet på gatene har vært at Ghostbusters 3 ikke vil bli klar før i 2012, men denne uken forteller Harold Ramis til bladet Heeb at fansen ikke må vente så lenge.
Planen hans er å skyte filmen til sommeren og slippe den året etter.

– Dan (Aykroyd) skrev et forslag til et GB3-manus for noen år siden, men ingen ville følge opp. Nå, 25 år etter originalen, virker det som det er villighet til å fortsette og tydeligvis vesentlig appetitt blant folk for en oppfølger. Vi skal introdusere noen nye, unge ghostbusters, og de gamle gutta vil også være med.

I neste måned går Michael Cera fra å være nerd til å bli en vaginaprins: Se video!

Trailer og musikk fra Ghostbusters:
Nyeste saker fra 730.no

Les mer